Konferenspaket

Konferens

Vi erbjuder ett nytt konferensrum för upp till 30 personer i närheten av klubbhuset samt ett konferensrum för upp till 15 personer på övervåningen i klubbhuset. Lokalerna är utrustade med whiteboardtavla, projektor samt kostnadsfri Wi-Fi. Utanför konferensrummet på övervåningen finns utrymme för grupparbete.

Ytterligare information samt bokning>>>

Priser Lokalhyra:

Heldag 2 200 kr kl. 09-17
Halvdag 1 100 kr kl. 09-13 eller 13-17
Frukostmöte 500 kr 07.30-09
Kvällsmöte 900 kr kl. 17-20

Ingår i lokalhyran:
Mineralvatten och godis
För sponsorer, ingen lokalhyra (övriga tillval tillkommer)
Priserna är inkl. moms. (Lokalhyra 25 %, mat & dryck 12 %)

Frukostmöte (kl. 07.30-09)
Boka dagens viktigaste möte med dina kollegor eller kunder på morgonen, när ni är pigga, utvilade och som mest effektiva. Vi dukar upp frukosten och ger er den bästa starten på dagen. Värdefull tid som kanske gör att ni kan skippa eftermiddagsmötet?

Frukost serveras i matsalen, mötet kan vara i matsalen nere, uppe eller avskilt i konferensrummet, glasverandan eller utomhus uppe på verandan med utsikt över golfbanan. Varför inte kombinera med ett ”walk and talk”, där ni avslutar mötet med en härlig uppfriskande promenad i vår fina miljö runt golfbanan, sen är ni tillbaka på kontoret påfyllda och laddade för en arbetsdag. Kicka igång dagens första möte hos oss!

Kvällsmöte med After Work (kl. 17-20)
Boka dagens sista möte när det passar att kombinera/runda av med ett glas vin eller öl i baren tillsammans med lite lättare tilltugg såsom, ost/charkbricka, snittar eller kanapéer. Pris enligt offert.

”Golferera”
Förena nytta med nöje och kombinera konferens med golf. Tex. Spel på bana, träning på rangen, puttningstävling. Vi är flexibla med lösningar och anpassar oss efter era önskemål. Pris enligt offert.

”All inclusive”  (kl. 07-21.30)
Frukostmöte, frukostbuffé, förmiddagsfika, lunch avskilt på övervåningen, under sommartid med terrassen och utsikt över golfbanan, eftermiddagsfika, golf och after work. Pris enligt offert.

Tillkommer/Tillval:

Förmiddagsfika (kaffe, té och smörgås) 65 kr/pers
Lunch (Varmrätt/dagens lunch, bröd, smör, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe & kaka 110 kr/pers
Eftermiddagsfika alt. 1 (kaffe/té och fikabröd) 48 kr/pers
Eftermiddagsfika alt. 2 (kaffe, té, smoothie/energishoots & nötter 75 kr/pers
Fruktskål alt. fruktfat (uppskuren) 28 kr/pers
Frukostbuffé Pris enligt offert

Lunch är dagens rätt och serveras i restaurangen. Om ni önskar dukar vi åt er på övervåningen utanför konferensrummet

Boknings och avbokningsregler:
Frukost och kvällsmöten bokas i god tid för planeringens skull, senast 1 vecka innan planerat datum. Kostnadsfri avbokning av konferensen kan ske fram till en vecka innan ankomst. Därefter debiteras 50% av lokalhyran. Avbokning som sker kortare än två dagar innan ankomst debiteras med 100% av lokalhyran. Fakturauppgifter lämnas i samband med bokning. 

Vi reserverar oss för ev. prisändringar