Ungdomsläger 12-21 år

Anmäl dig till Ungdomslägret - för dig från 12 års ålder.

ANMÄLAN OCH BETALNING


Årets ungdomsläger 8-10 juli mellan kl. 9.00 - 15.00. Vi kommer att dela in juniorerna efter ålder och efter nivå, så gott det går. Detta för att alla ska få utveckling och utmaningar på den nivå man befinner sig. För dem som vill finns möjlighet att önska att vara i samma grupp som en kompis. Det kommer vi att ta hänsyn till när vi planerar grupperna. Skriv in önskemål om kompis under övriga upplysningar. 

Anmälan öppnas inom kort.

Information om lägret:

Vi samlas varje morgon vid respektive övningsfält som gruppen startar dagen på. Där möter dagens tränare upp spelarna och efter upprop startar träningen. Dagarna består av träningsmoment i olika delar av spelet såsom järnslag, driver, bunker, putt etc. Lunchen äter vi tillsammans i klubbens restaurang och fortsätter sedan träningen på eftermiddagen. Varje för- och eftermiddag serveras det mellanmål. Ta gärna med en egen frukt, då dagarna är långa och energin kan behöva fyllas på lite extra. 

I avgiften för Ungdomslägret ingår bl a: 

- Träning alla lägerdagar 
- Spel på banan alla lägerdagar
- Lunch och frukt ingår dagligen 
- Överraskning 
- Avslutningsaktiviteter

 

Priset för 3 lägerdagar är 1795 kr.
Priset för 3 lägerdagar ej medlem i Viksjö GK eller Järfälla GK 2195 kr.
För icke-medlemmar måste man ha hcp 36 eller lägre för att få vara med.
Vid överanmälningar har medlemmar i Viksjö GK eller Järfälla GK förtur så länge de har anmält sig inom utsatt anmälningstid.

 

Tänk på:
Vi kommer att vara ute så ta med "kläder för väder" och eventuellt extrakläder. Det finns möjlighet att förvara dem på klubben under lägerdagarna.
En extra frukt kan vara bra att ha i bagen, samt vattenflaska och golfklubbor. 

 

ANMÄLAN OCH BETALNING
OBS! Sista anmälningsdag är söndag 30 juni.

Kom, träffas och trivs på Viksjö Golfklubb!