Se föregående vecka Se nästa vecka
Öppettider:

Lunch 15 - 21 april

Dagens lunch
139 kr
Inkl. varmrätt, sallad, bröd, kaffe och kaka

Serveras vardagar mellan kl. 11.00-14.00

Måndag

Majskycklingfilé med tomatrisotto, salsiccia och riven grana padano
Koljafilé med dillkräm, rädissallad och kokt gotlandspotatis
Veckans alternativ; Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost, syrad rödlök, svarvad gulbeta och rostad mandel

Tisdag

Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk, och rårörda lingon
Torskfilé med matjesillröra, dillolja och kokt gotlandspotatis
Veckans alternativ: Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost, syrad rödlök, svarvad gulbeta och rostad mandel

Onsdag

Skinkstek med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och kokt gotlandspotatis
Pankostekt stillahavsflundra med räkkeso, riven pepparrot, hyvlade rädisor, dillolja och kokt gotlandspotatis
Veckans alternativ: Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost, syrad rödlök, svarvad gulbeta och rostad mandel

Torsdag

Pannbiff med lök, rödvinsås, friterad persiljha och stekt gotlandspotatis
Stekt sejfilé med gräslökssås, tångkaviar, rostad blomkål och kokt gotlandspotatis
Veckans alternativ: Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost, syrad rödlök, svarvad gulbeta och rostad mandel

Fredag

Kalv tri-tip med rödvinsås, dragonmajonnäs och rostad klyftpotatis
Mandelstekt blekafilé med brynt smör, picklad fänkål, citron och kokt gotlandspotatis
Veckans alternativ: Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost, syrad rödlök, svarvad gulbeta och rostad mandel

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt