Temakurser med Philip

Har du inte alltid undrat hur man kan träna på att slå längre? Då har du kommit rätt. Under Temakursen kommer jag gå igenom och förklara delar som kan hjälpa dig att hitta mer fart i klubban.

Syfte och mål: Att efter kursen få med dig övningar som du själv kan träna på för att utveckla just den delen av spelet till nästa nivå.

Kursfakta
1. Kursen startar med att alla kommer få slå ett par slag i vår "flightscope" som mäter svinghastighet.
2. Därefter teori och övningar som man kan använda sig av till att öka sin svinghastighet.
3. Kursen avslutas med att alla slår ett par slag och vi mäter då igen.

Antal: minst 4 max 6 st/grupp
Innehåll: Grupplektion á 55 minuter
Pris: 250 kr/kurstillfälle

Anmälan och betalning görs via formuläret nedan.

"Slå Långt"
 Grupp 1, 21 maj kl. 13-14
 Grupp 2, 21 maj kl. 14-15
 Grupp 3, 31 maj kl. 13-14
 Grupp 4, 31 maj kl. 14-15

"Slå Långt"
- Kursen riktar sig till dig som vill ha hjälp med att slå lite längre och vilka knep vi kan ta till för att göra det utan att behöva träna massa på gymmet.

Vi samlas alltid framför klubbhuset, på rangesidan och kom alltid väl uppvärmnda till kursen.

Övriga frågor få ni gärna skicka ett mail till philip@viksjogk.se.

Välkomna med din anmälan!!

Gör din anmälan

Betalning - Temakurser med Philip

Namn Antal Enhetspris Summa
Temakurs "Slå Långt" med Philip 1 250 kr 250 kr
Moms: 0,0 kr
Totalt: 250 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.

Philip Robinson