Golfkul 2019

Anmälan Golfkul 2019

Nu är det dags att starta utomhussäsongen för Golfkulare 6–7 år på Viksjö GK.
Anmälan och betalning för träning sker längst ner på sidan! Sista dag för anmälan är 28 april.

Golfkul
Du som är 6-7 år är Golfkulare på Viksjö GK. Golfkul är starten på golfen där vi leker fram träningen och har roligt.
All Golfkulträning sker på Stora Övningsfältet vid parkeringen och samlingen sker vid röda huset, gamla kiosken, i direkt anslutning till övningsfältet. Vissa pass är även på rangen.
All träning för Golfkul leds av föräldrar som blir utbildade av klubbens tränare som utgår från Svenska Golfförbundets bok Golfäventyret. Golfäventyrets bok ingår i avgiften.
De klubbor som behövs är järn 7, pw och en putter och övrig utrustning är kläder för väder, frukt och vatten.

Ett träningsmedlemskap ingår i träningsavgiften och det ger rätt att spela gratis på vår 30- och 50-bana på Stora Övningsfältet. Fullvärdigt medlemskap löser i shopen eller via kansli@viksjogk.se.

I träningsavgiften på 595 kr ingår bl. a:

• Gruppträning 1 pass a 1 1/2 timme per gång per vecka.
  • Boken "Golfäventyret" ingår i träningsavgiften.
  • 12–14 barn per grupp.
  • Träningsdagar är onsdagar eller söndagar. Schema och träningsgrupper hittar du på anslagstavlan i klubbhuset 1 vecka före träningsstart.
  • Träningstid söndagar kl. 8.30-10.00 v. 18–23 och 32–37
  • Träningstid onsdagar kl. 18.00-19.30 v. 19–24 och 33–38.
  • Spelpass på 30-bana och 50-bana på lördagar kl. 9.00-10.30 under träningsveckorna. Träningen är föräldraledd.
  • Klubbtröja och vattenflaska.
  • Viksjös egna ”Golfäventyret Cup” den 15 juni inklusive grillning.

Har du en Golfkulare hemma som är yngre än 6 år ta gärna kontakt med oss så vi kan förklara vad som gäller.

Nya ledare

Vi behöver alltid nya engagerade föräldrar som utbildar sig och blir ledare hos oss tillsammans med sitt barn. Du som är med som ledare eller intresserad av att vara med som ledare i år, fyll i det i anmälan så kontaktar vi dig!

För frågor kring träningen se fliken ”vanliga frågor”.

Informations/föräldramöte 2 maj kl. 18.00-19.00.
Ni som vill veta mer om Golfkulträningen på Viksjö GK ta gärna kontakt med oss.

Varmt välkommen på träning önskar alla Ledare på Viksjö GK.

Philip Robinson

Träningsanmälan

Betalning - Golfkul 2019

Namn Antal Enhetspris Summa
Betalning Golfkul 2019 1 595 kr 595 kr
Moms: 0,0 kr
Totalt: 595 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.