Sommarläger 2019

Sommarläger 2019- upp till 14 år!

Välkommen på vårt populära Sommarläger söndag 16 juni t o m onsdag 19 juni!
Juniorer i åldern 8-14 år är välkomna att vara med på ett roligt och lärorikt fyra dagars läger, där spelarna delas in i grupper efter ålder men även efter hcp. Juniorer med hcp 36 eller lägre är även välkomna att anmäla sig till vårt Juniorläger i början av juli. Vi kommer att dela in juniorerna i dels åldersgrupper och dels utefter nivå. Detta för att alla ska få utveckling och utmaningar på den nivå man befinner sig! Det betyder att man kan ha olika träningskompisar olika dagar. Vi tycker det är viktigt att lära känna många kompisar för att alltid ha någon att träna med på klubben. Trivsel och trygghet gör att klubben blir en plats att hänga på. För dem som önskar finns möjlighet att önska att vara i samma grupp som en kompis. Det kommer vi att ta hänsyn till när vi planerar grupperna. Vi hjälper självklart till att ändra gruppindelningen om det blir helt fel! Tidigare år har vi haft några rena tjejgrupper, då det funnits önskemål om det. Den möjligheten kommer att finnas även i år.

Anmälan och betalning för lägret sker längre ner på denna sida.

I avgiften för Sommarlägret ingår bl a:

• Träning och spel på bana alla lägerdagar
  • All träning planeras av PGA-utbildad tränare
  • All träning utgår från svenska golfförbundets material Golfäventyret
  • Materialet Golfäventyret ingår för dem som inte fått den på träning
  • Lunch och mellanmål ingår dagligen
  • Lägertröja och en lägerpåse att förvara tex extrakläder, allergitabletter i.
  • Startavgift till Teen Cup 2019
  • Avslutningsaktiviteter

Information om lägret:
Lägret pågår från söndagen den 16 juni t o m onsdagen den 19 juni mellan klockan 09:00 - 16:00 varje dag. Morgonpassning finns som tillval mellan klockan 8.00 - 9.00 måndag - onsdag för dem som behöver. Det är då en något högre avgift för lägret, se pris nedan.
Samling och upprop för alla juniorer sker varje morgon utanför ingången till klubbhuset.

På Sommarlägret är det i första hand våra äldre utbildade ungdomscoacher som tar hand om barnen. Vi jobbar utifrån materialet Golfäventyret och tränar på våra övningsområden och på banan.
Att på egen hand kunna komma ut och spela på bana är otroligt viktigt. Vi kommer därför att gå igenom stegen för det med dem som behöver. Grupperna kommer ävan att ha genomgång i hur man anmäler sig till tävling. Att tävla är en naturlig del av golfen och ett bra sätt att utmana sig själv. Men självklart finns även tid för lekar och glass. Välkommen på läger!

Under träningen går vi igenom alla delar av spelet såsom järnslag, driver, bunker, putt etc. Under lägret är också målet att att alla ska ha spelat två rundor på banan. En av rundorna är Teen Cup. Teen Cup spelas på den nivå spelaren är på. Teen Cup är upplagd som en tävling för att alla spelare ska få känna på hur det är, men inga resultat räknas för dem som är upp till 12 år. Juniorer från 13 års ålder med hcp 36 kan ställa upp i Teen Cup klubbkval på 18-hålsbanan. Mer information om Teen Cup meddelas under lägret.
Föräldrar behövs som markörer för spelarna som spelar Teen Cup på 9-hålsbanan. Uppgiften är att hjälpa barnen runt på banan under trevliga former och hjälpa till att räkna antal slag. Ingen tidigare förkunskap om golf eller golfregler behövs! Efter avslutad tävling får alla deltagare medalj och diplom. Dagen avslutas med diplomutdelning och roliga aktiviteter på Stora Övningsfälet. Föräldrar är välkomna att vara med på avslutningen från klockan 14.00

Morgonpassning:
Morgonpassning finns för dig som behöver lämna tidigare. Måndag - onsdag klockan 8.00 kommer det att finnas ledare på plats vid Juniortrappan för att ta emot dem som anmält intresse. Du som behöver morgonpassning betalar 1 955 resp. 2 645 kronor för lägret.

Pris för Sommarlägret 2019 är:
1 695 kr Junior
är medlem i Viksjö GK eller Järfälla GK. EJ morgonpassning
1 995 kr Junior är medlem i Viksjö GK eller Järfälla GK. MED morgonpassning mellan kl 8.00-9.00

2 345 kr  Junior är medlem i annan golfklubb. EJ morgonpassning
2 645 kr Junior är medlem i Viksjö GK eller Järfälla GK. MED morgonpassning mellan kl 8.00-9.00

250 kr Junior upp till 13 år som endast vill spela Teen Cup onsdagen den 19 juni.
Ett alternativ för dig som är medlem i Viksjö GK, fyller 13 år 2019 med lägst hcp 36 och vill spela Teen Cup klubbkval men inte kan vara med på lägret. Teen Cup är en heldagsaktivitet med tävling och gemensam avslutning på Stora Övningsfältet. Dagen slutar kl. 16.00. Tröja ingår ej i priset.

Tänk på:
Vi kommer att vara ute så ta med "kläder för väder". Ta gärna med en påse med extrakläder första dagen. Påsen kan förvaras på klubben under lägret.
Ta gärna med en extra frukt om magen skulle börja kurra. Det är intensiva dagar
Ta även med vattenflaska och alla klubbor till varje lägerdag.

För dig som inte har egna klubbor men vill vara med på lägret så finns det klubbor att låna.
Vid överanmälningar har medlemmar i Viksjö GK eller Järfälla GK förtur så länge de har anmält sig inom utsatt anmälningstid.

Kom, träffas och trivs på Viksjö Golfklubb!

För mer information och frågor, kontakta oss!

Fjällens Gård
175 45 Järfälla

Gör din anmälan

Betalning - Sommarläger 2019

Namn Antal Enhetspris Summa
Knatteläger medlem Viksjö- Järfälla GK, EJ morgonpassning 1 1695 kr 1695 kr
Moms: 0,0 kr
Totalt: 1695 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.

Fjällens Gård 175 45 Järfälla