Viksjös Vårfestival

Viksjö bjuder in medlemmarna i Viksjö samt Järfälla Golfklubb till Viksjö Vårfestival den 8 samt 22 mars. Dessa två dagar är fyllda med aktiviteter och vi rekommenderar ett besök på klubben. Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi Viksjö Vårfestival som har allt vad en golfare behöver!

Viksjö Vårfestival 22 mars

Crazy Winter Scramble
Den 22:a mars startar vi upp tävlingsäsongen. Vi spelar 2-mannascramble på 9-hålsbanan med kanonstart kl. 08.30.
Anmälan sker via Min Golf eller i shopen och anmälningsavgiften är 50 kr/spelare. Max antal lag är 36 stycken vid varje tillfällen, först till kvarn gäller!
Crazy days at a crazy place!

Callaway Apparel 
Bra kvalité och en bra blandning av tradionella basfärger och lite djärvare mönster gör att Callaway har något för alla. Du har en unik chans för 2020 att köpa in loggade kläder till herrar, damer samt juniorer till bra priser. Vi har satt ihop färdiga paket men det går självklart att beställa det mesta ur Callaways sortiment. Provstorlekar kommer att finnas på plats under dessa dagar. Då kläderna ska loggas så är leveranstiden ca 3 veckor.
Paketen och inspiration finns bifogade längst ner på sidan.
Callaway erbjudande under festivalen: 20-30 % rabatt inkl. logo.

PUMA 
Puma Golf tycker att golf ska vara kul! Ett budskap man sprider genom att hjälpa golfare på alla nivåer att se bättre ut, må bättre och spela bättre.
Puma finns på plats för att hjälpa er alla att hitta skor som gör att ni både ser bättre ut och och presenterar bättre på golfbanan. Med ett brett sortiment av dam och herrskor där ni kan välja bland ett gäng olika modeller, färger, spikade eller spikeless har puma det ni söker.
Puma erbjudande under festivalen: 20 % rabatt på alla skor

Demodag med Cobra 
Cobra finns på plats för att hjälpa Er alla att hitta utrustning som passar just dig, så kallad custum fitting. Att ha klubbor som är anpassade till ens personliga sving och kropp blir allt viktigare i dagens golf.
2020 släpper Cobra sin nya klubbserie Speedzone som är uppföljaren till 2019 års succé spedback. Speedzone är en komplett familj med driver, fariwaywoods, järn, hybrider och wedgar alla byggda för maximal fart och längd. Dessa dagar har ni möjlighet att prova dessa nyheter och allt annat som cobra har att erbjuda. Boka din plats via shopen.
Cobras erbjudande under festivalen: 15 % rabatt på klubbor beställda under dagen.

Rangerbjudande 
Passa på att ladda eller köpa ett Solokort!
Under Viksjöfestivalen får du möjlighet att köpa en festivalladdning till ditt Solokort. Detta ger dig möjlighet att komma välladdad för säsongens utmaningar. Långa raka drives, ett bra järnspel kommer skapa många bra chanser till ett bra resultat.

Shopens erbjudande under festivalen: Vi dubblar din laddning!
Small:       250 kr ger dig 600 kr att träna för.
Medium:    500 kr ger dig 1 300 kr att träna för.
Large:    1 000 kr ger dig 2 800 kr att träna för.
X-Large: 2 000 kr ger dig 6 000 kr att träna för.
GALET BRA CHANS ATT TRÄNA DUBBELT SÅ MYCKET!