Srixonbollar julen 2020

Vilken härlig golfsäsong vi har haft. Än finns det fortfarande möjlighet att spela dem sista rundorna för året. Så passa på att njuta ända in i det sista nu.

Det har varit ett väldigt speciellt år för samtliga. Året 2020 kommer man verkligen inte glömma i första taget. Vi har inte glömt att du köpte golfbollar med tryck på inför julen 2019. Nu närmar vi oss faktiskt juletider igen och nu finns möjlighet att köpa bollar igen. Detta år känns det lite extra roligt att göra någon lite mer glad i dessa trista tider vi lever i just nu. Passa på att ge bort en julklapp till kompisen, kollegorna, mamma, pappa eller varför inte dig själv.

Denna kampanj brukar vi göra tillsammans med Titleist men i år kommer vi köra det med SRIXON. Srixon har producerat golfbollar sedan år 1930 och levererar golfbollar för alla typer av golfare och med en mycket bra kvalité.

I priserna så ingår det fritt tryck i antingen svart eller röd färg i typsnittet Arial.
30 tecken per rad på 3 rader inklusive mellanslag. Desto mer du skriver desto mindre blir texten.
Minimiantal är 3 dussin per boll och tryck.

Har du frågor så kan du kontakta Philip Lindsjöö, Tel. 070-426 29 60 eller mail: shop@viksjogk.se

Beställ dina bollar genom att fylla i formuläret nedan eller via shopen.

Z-Star & Z-Star XV

Z – Star: tredelsboll för den skicklige spelaren. Bollen har något högre kompression och ett hårdare mantellager. Resultatet blir mer längd genom mindre spinn och högre bollhastighet. Spin Skin-beläggningen på skalet har utvecklats för att generera ännu mer spinn vid green utan att påverka den mjuka känslan.
Pris: 529 kr/dussin

Z – star XV: Fyrdelsboll för den skicklige spelaren. Bollen har lägre kompression än tidigare version för förhöjd känsla vid samtliga typer av slag, speciellt med drivern och järn. Den inre kärnan är mindre medan den yttre kärnan är större, detta för ökad driverlängd. Uretanskalet har blivit mjukare medan Spin Skin-beläggningen har utvecklats för att generera ännu mer spinn vid green.
Pris: 529 kr/dussin

Q-Star Tour

Q – star tour: Srixon Q Star Tour är en 3-dels premiumboll med Touregenskaper för lägre svinghastigheter. Den nya ”Fastlayer” kärnan i bollen ger ökad längd och mjukare känsla.
Pris: 419 kr/dussin

AD 333

Ad 333: Srixon AD333 levererar tourteknologi i 2-delsboll med exceptionell prestanda. 9:e generationen av AD333 har exceptionell balans mellan längd, mjuk känsla och kontroll runt greenerna. Bollen är utvecklad för spelaren som kräver total prestanda i en tåligare boll.
pris: 299 kr/dussin

Ultisoft

Ultisoft: Är en lågkompressionsboll (40 kompression) som riktar sig till spelare med låg till medel svinghastighet som söker riktigt mjuk känsla. Kärnan är mjuk i mitten och blir sedan gradvis hårdare ut till dess yttre kant. Detta ger känsla och massor av bollhastighet. Bollen har förbättrade siktlinjer för att enklare sikta in sig på greenen
Pris: 269 kr/dussin

Softfeel

Softfeel: Soft Feel är en tvådelad boll med Energetic Gradient Growth Core-teknologin, en stor kärna som är mjukare i mitten och gradvis hårdare ut mot kanterna för att ge maximal bollhastighet och längd samtidigt som den ger en väldigt mjuk känsla. Bollen har ett otroligt tunt och mjukt men hållbart jonomer-skal som ger mer spinn och kontroll på alla slag runt greenen. Soft Feel har samma 338-dimpelmönster som Srixons tourbollar vilket skapar bättre aerodynamik, ger mer längd samt bättre egenskaper i blåsiga förhållanden. 60 kompression vilket passar dig med lägre svinghastighet.
pris: 269 kr/dussin.

Vill du beställa fler än sex dussin så kontakta shopen så hjälper vi dig med beställningen.