Julbord

I Viksjö Golfrestaurang tillagar vår köksmästare Dan Rosenberg och hans personal den goda julmaten från grunden så att du och ditt sällskap skall få en minnesvärd upplevelse med smaker, dofter, stämning och klassisk julmusik som bakgrund. Julbordet börjar med ett glas värmande glögg och avslutas med det välsmakande dessertbordet.

Julbordet står uppdukat 28/11 till 20/12

Endast förbokning

Pris vuxen 575 kr (exkl. dryck) inklusive välkomstglögg
Barn 0 - 2 år äter gratis. Från 3 år upp till 12 år kostar det 20 kr/år. Kostnaden för en 12-åring blir då 240 kr. Från 13 års ålder betalas ordinarie julbordspris.

Bunkerkort (Medlem i Viksjö/Järfälla Golfklubb) gäller för mat och dryck (för familjer upp till max 10 pers)

Förbokas i restaurangen, via mejl, telefon 580 313 50 eller formuläret nedan.

Under rådande pandemi så är just nu max antal per sittning begränsad till 60 personer

Jullunch

Mellan den 1 december och 18 december kommer vi servera en lunchbuffé med julens alla smaker. Vi tar då fram ett mindre men mycket välsmakande julbord.

Serveras under lunchtid på vardagar  1 - 18 december (ej måndagar). Förbokas i restaurangen, via mejl, telefon 580 313 50 eller formuläret nedan.

Pris 350 kr inkl. glögg, exkl. dryck

Nedan gör du val angående jullunmch som serveras vardagar, tisdag-fredag eller julbord. På vardagar har vi 1 sittning kl. 18.00 medans vi på helger har 2 sittningar, en kl. 13.00 och en kl. 18.00