Serveringspersonal till Viksjö Golfrestaurang

Vill du arbeta med oss? 
 
Vi är alltid intresserade av engagerade medarbetare med erfarenhet av servering och tar emot spontanansökningar året runt. 

Som servitris hos oss kommer du främst att arbeta med servering av mat och dryck och vi hjälps alla åt med alla sorters arbetsuppgifter. För att passa hos oss behöver du tycka om att rycka in där det behövs, du ser alla uppgifter som lika viktiga och är flexibel med arbetstider, då trycket i restaurangen varierar mycket under året. Det kan vara mer intensivt i perioder och lite lugnare i andra. Exempel på förekommande arbetsuppgifter: Ta emot gäster och beställningar, kassa, bar, kiosk (högsäsong sommartid), serverar, plockar undan, diskar, planerar konferens och dukar för fest. Under december serverar vi vårt populära julbord, då ingår att ta emot bokningsförfrågningar från gäster och planera sittningar.

Du är:

  • Serviceminded och har alltid fokus på gästen
  • Flexibel med arbetstider och har en hög arbetsmoral
  • Du tycker om att arbeta strukturerat och effektivt, i högt tempo och gör det med ett leende och glatt humör.
  • Viktigast av allt är att du är en social person med glatt humör och en härlig inställning med vilja att lära dig våra rutiner och bidra med din erfarenhet.

Just nu söker vi:
Extra personal (minimum 18 år)

Säsongspersonal under perioden mars/april – sep/okt.
Ca: 10-20 h/v.  Under vissa veckor på sommaren vikarierar du vid ordinarie personals semester. Övriga månader extra vid behov.
Krav: minst 20 år och några års erfarenhet av restaurang
Arbetstiderna förläggs under dagtid och kvällstid, vardagar och helger, enligt överenskommelse.

Övrigt
Lön enligt överenskommelse

Kontaktperson
Malin Häll Löfvenius
Restaurangchef
08-580 313 50
mejl