Serveringspersonal

VI SÖKER EN PERSON TILL VÅRT TEAM PÅ VIKSJÖ GOLFKLUBB

Vill du jobba i en fantastisk fin och avspänd miljö, i restaurangen med utsikt över golfbanan. Vi söker dig som älskar att möta människor och har erfarenhet av att arbeta i restaurang. Du har ett brinnande intresse av mat och dryck, samt ser vikten av att ständigt utvecklas och förbättras med gästvänlighet i fokus. Du är en engagerad och strukturerad person som gärna tar egna initiativ, löser problem och tycker om att ha rent, fint och ordning och reda runt omkring dig.

Vi är en lunchrestaurang med året runt öppet, här är vi stolta över att servera mat med hög kvalitet lagad från grunden. Vi arrangerar fester, bröllop och andra event och vi har en bar med ett brett sortiment av alkoholhaltiga drycker. Under högsäsong har vi en stor uteservering med bistromeny på eftermiddagen/kvällen, samt en kiosk öppen ut mot banan med enklare servering av mat och dryck för den som vill ta något i handen och spela vidare. Vi har också konferenser för mindre grupper. Under december serverar vi vårt populära julbord, då blir det några intensiva veckor som följs av en längre ledighet under jul och nyår då restaurangen är stängd.

Du kommer främst att arbeta med servering av mat och dryck. Det är en stor restaurang men med familjär stämning bland klubbens trogna medlemmar. För att passa hos oss behöver du tycka om att rycka in där det behövs, du ser alla uppgifter som lika viktiga då vi hjälps åt med allt som behöver göras när man driver restaurang. Du behöver vara flexibel med arbetstider, då trycket i restaurangen är väldigt varierande under året och under golfsäsongen.

Om dig
Du är:
… En serviceminded och social person med glatt humör, som alltid har fokus på gästen
… Flexibel med arbetstider, tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en hög arbetsmoral
… Du tar dig gärna an en utmaning och tycker om att utvecklas

Övrigt
Lön enligt överenskommelse

Anställningsvillkor
6 månaders provanställning, rullande schema med dagtid, kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Magnus Österlund
Viksjö Golfklubb
magnus@viksjogk.se
08-580 313 00