Intresseanmälan Grönt Kort kurser 2021 - Vi tar hand om dig

Här kan du som är intresserad av att gå nybörjarkurs hos oss göra en intresseanmälan för våren 2021. När vi lägger ut kurserna på vår hemsida kommer ni att få ett mail med datumen där ni har möjlighet att anmäla er till just den som passar er.

Nybörjakurs på Viksjö Golfklubb
Vi har en gedigen kursplan för att skapa ett kunnande som gör att du kommer att njuta mer ute på golfbanan. Vi har valt att sträcka ut kursen under tre veckor så att du hinner träna på momenten som vi går igenom under själva kurstillfällena. Vi vill dessutom ge tid till de olika momenten i spelet så att inlärningen sker i en naturlig takt. Under kurstiden får du låna klubbor av oss.

Utbildningen är indelad i tre områden:
Golfens olika slag, Golfens regler & Golfvett för roligare golf.

Kursinnehåll:
Golfträning och teori 10 timmar under tre veckor.
Uppföljningsträffar med golfträning.

Pris Grönt Kort kurs:
22 år och äldre: 2 495 kr inkl. medlemskap och årsgreenfee i Järfälla GK (ord. pris 4 490 kr)
13 år - 21 år: 1 995 kr inkl. medlemskap och årsgreenfee i Järfälla GK (ord. pris 3 290 kr)
12 år och yngre rekommenderas istället att påbörja golfkul- eller knatteträning. För mer information kring detta var vänlig kontakta Therése Larsson på mail: therese.larsson@viksjogk.se

Vid färre anmälda än 4 stycken förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen.

Anmälan sker via formuläret längst ner på denna sida.

Uppföljningsträffar - en långsiktig plan för ditt välbefinnande och få din golf att bli ännu roligare med oss!

I samband med att du går Grönt Kort kurs på Viksjö Golfklubb blir du erbjuden att deltaga på våra uppföljningsträffar. Uppföljningsträffarna ingår i er kursavgift och är 1 timma långa.
Vi vill på detta sätt erbjuda dig bästa tänkbara introduktion och fortsättning in i golfens värld och att du lättare kommer igång med din träning och spelet på banan.

Välkommen med din anmälan!

OBS! Friskvårdsbidrag kan nyttjas! Ta kontakt med shopen för ytterligare information.

Kursinformation

TRÄNARE