Ligan 2020

För att kunna tillgodoräkna sig resultat i Kavajen och Ligan måste man inneha ETH (exakt tävlingshandicap)

Om ditt resultat från senaste omgången inte finns med i listan och du lagt ditt kort i Kavajens låda kan det bero på att jag inte kunnat tömma lådan efter att du spelat. Ditt resultat kommer då att finnas med vid nästa spelomgång.

Kavajen ställs in under maj - juni

Men onsdagsligans spel kommer att förbli oförändrad. Så här gör vi under maj - juni

•  Första start av onsdagsligan blir den 13 maj
  •  Var och en väljer spelkompis/kompisar och bokar in en tid under onsdagen precis som när ni spelar en sällskapsrunda. Ni hämtar scorekort själva, ingen starter och ni upprätthåller vanlig standard.
  • Vi undersöker samtidigt om vi kan underlätta inbokning via Facebook. Kolla på Onsdagsligan Viksjö Gk
  • (Viksjöstandard, bästboll-sämstboll, 50-lappen eller bara vanligt okomplicerat spel)
  •  Vi spelar slaggolf. Det vill säga hålets par + 5 som max.
  • Medlemsavgiften för onsdagsliga på 300 kronor bör vara betald före rundan eller senast samma dag som du spelar din första runda. Är inte medlemsavgiften inbetald så räknas inte rundan.
  •  Efter sällskapsrundan lägger ni scorekortet med markörens underskrift i onsdagsligans brevlåda. (Brevlådan finns vid anslagstavlan mittemot tävlingsrummet)
  •  Ni måste själva registrera er runda på ”Min golf”.
  •  Avsluta gärna detta onsdagspel med en korv och en öl (kaffe, macka) på restaurangen eller som några säger, på nittonde hålet.
  • Står kon där? (Covid19)
  • Alla sponsorer som redan betalt in sponsringen så gäller sponsorpaketet när vi kör igång kavajen i höst igen.
  •  Lasse uppdaterar hemsidan med resultat allteftersom så ni kan se läget i onsdagsligan

Dessutom

• Vi hålar ut. (inte som klubben rekommenderar att man ska skänka korta puttar)
  • Vi spelar bollen som den ligger i bunkern trots att det är okrattat