Onsdagsligans ledning

INFO OM ONSDAGSLIGAN 2020

 

Onsdagsligan som i år spelas för 41:e säsongen består av två tävlingar. Ligan och Kavajen.

 

Resultatrapportering och speldagar för säsongen och info om Onsdagsligan kan man läsa om på vår hemsida som du hittar på Viksjö GK

 

Medlemsavgiften 600kr betalas in till klubbens Bg 102-0387 och ska vara betald före första Kavajtävlingen. Detta gäller ej för nya medlemmar som kan vara med på första Kavajen som en ”provapåomgång” Därefter kan man bestämma sig för om man ska vara med resten av säsongen och då betala in medlemsavgiften på 600kr. Medlemsavgiften går i huvudsak till årsavslutningen den 29 sep men stöttar också prisbordet under säsongen

OBS!! Medlemsavgiften 2020 är 300kr pga. Coronaproblemet. Om resterande säsong flyter på som förväntat med spel varje Liga- och Kavajomgång kommer vi troligen att behöva göra ytterligare en 300kr-inbetalning för att finansiera avslutningen 26 september.

Kavajen

Kostnaden för att spela en Kavajtävling är 275kr. Startavgiften är 75kr och resten 200kr för middagen som vi gemensamt äter före kvällens prisutdelning. Kavajtävlingen som spelas på lördagsmorgon (med tidig start från kl. 07) kostar 200kr. Då är det gemensam Brunch och prisutdelning. Kavajens resultat registreras automatiskt till GIT.

 

Ligan

Spelas varje onsdag under säsongen (från 1:a Kavajen och fram t.o.m. sista Kavajen) med valfri partner. Behöver alltså inte spelas med annan Onsdagsligamedlem som markör. Kan spelas när som helst under onsdagen och scorekortet lämnas i Onsdagsligans brevlåda som finns i Herrarnas omklädningsrum. Detta kort registreras inte i GIT. Detta måste du göra själv. Deltar du dessutom i Klubbens onsdagstävling så måste du lämna ett scorekort till Klubben.

 

Avslutningen

Årets avslutning är lördagen den 1 okt. Det är en heldag på golfbanan med ett flertal aktiviteter. Vi träffas på morgonen och äter en frukost samt lottar till en niohåls ”skojtävling” Sen blir det gemensam lunch och på eftermiddagen spelar vi en 18-hålstävling. På kvällen gemensam middag och prisutdelning. Då koras årets vinnare i Kavajen och Ligan och därefter fria aktiviteter som för vissa slutar långt in på småtimmarna.

  

Ledamöter:
Lars Erlandsson, ordförande.
Thomas Olsson, Ledamot

Rolf Svegby, Ledamot

Jan-Christer Hedberg, Ledamot