Knatteträning 2019

Nu är det dags att starta utomhussäsongen för Knattar 8–11 år på Viksjö GK.
Sista dag för anmälan är 28 april. Förtur för Knattar som varit med tidigare.

Anmälan till träning och betalning sker längst ner på sidan!

Det finns 2 olika typer av träningsavgifter:

1. Träningsavgiften 2395 kr betalar de som INTE har betalat medlemskap i Viksjö GK
  2. Träningsavgiften 1395 kr betalar de som redan har betalat medlemskap i Viksjö GK

Är du osäker på om du är medlem kontakta oss före du anmäler dig.

När rätt avgift är betald ingår bl. a:

• Gruppträning 1 pass á 1 1/2 timme per gång per vecka med utbildade ungdomar och föräldrar.
  • Möjlighet till två träningspass (Knatte+) erbjuds från 10 års ålder mot extra avgift. För anmälan klicka här, för mer info se Knatte+.
  • All träning utgår från svenska golfförbundets material "Golfäventyret" och boken ingår ingår i träningsavgiften.
  • 10–14 barn per grupp. Förtur för tidigare juniorer i träning. Turordning gäller i andra hand.
  • Träningstid söndagar kl. 10.00-11.30 v. 18–23 och v. 32–37. Söndagar saknar för tillfället vuxna ledare! Tacksam för all hjälp!
  • Träningstid vardagar kl. 18.00-19.30 v. 19–24 och v.33–38. Måndagar grupp 1 och tisdagar grupp 7 saknar för tillfället vuxna ledare! Tacksam för alla hjälp!
  • Spelpass på 9 håls banan lördagar kl. 8.05-9.05 v. 19–24 och v.33-v.38. Bokning sker direkt i shopen senast på torsdagen. Endast plats för 28 stycken, först till kvarnanmälan. Föräldraledd träning.
    Spelpass 30 och 50 banan spel på Stora Övningsfältet lördagar kl. 9.00-10.30, föräldraledd träning.
  • Klubbtröja och flaska.

De preliminära grupperna hittar du här.

Passar dag, tid och grupp gör ni en anmälan. När anmälan är slut kommer grupperna att skickas ut på mail samt sitta uppe på anslagstavlan i klubbhuset. Kan ni inte träna på den dagen ni har blivit tilldelad, kontakta tränarna genast på tranare@viksjogk.se så ska vi se vad vi kan hitta för lösning.

Du som är med som ledare eller intresserad av att vara med som ledare i år, fyll i det i anmälan så kontaktar vi dig

För frågor kring träningen se ”vanliga frågor”.

Informations/föräldramöte 2 maj kl. 19.00-20.00.
Ni som vill veta mer om Knatteträningen på Viksjö GK kontakta gärna oss!

Varmt välkomna på träning önskar alla Ungdoms Coacher och Ledare på Viksjö GK.

Philip Robinson

Gör din anmälan

Betalning - Knatteträning 2019

Namn Antal Enhetspris Summa
Anmälan träning inklusive greenfeemedlemskap 1 2395 kr 2395 kr
Moms: 0,0 kr
Totalt: 2395 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.