Rapport från Veteransektionens avslutningstävling

Efter en sommar som försvann alldeles för snabbt var det dags för Veteransektionens avslutningstävling med kanonstart kl. 13.00. 68 spelare indelade i 17 fyrmannalag spelade Scramble à la John.

Det var en ganska behaglig höstdag med bra temperatur och lite friska vindar emellanåt. Speltempot var bra och stämningen god. När alla kommit i mål väntade en god måltid och prisutdelning både för dagens och ytterligare några av säsongens tävlingar.

Gundes Cup
36 spelare var i år anmälda till Gundes Cup. Vinnare blev Peter Nyblom (ny medlem i klubben från i år). Peter skulle i finalen ha mött Peter Johansson men på grund av skada tvingades Peter J tyvärr att lämna walk-over.

Order of Merit (säsongens Mästare)
I år blev det två vinnare! Kjell Ekström och Lars Engström hade samma resultat (52 poäng) som fördelades exakt lika. På tredje plats kom Per-Erik Haglund (50 poäng).

Avslutningstävlingen
Lag Leif Weimer, Kjell Ekström, Börje Lundquist och Lennart Livéus vann på 59 slag
Lag Tommy Moodh, Nils-Åke Ehnberg, Ulf Westling och Inger Wettring blev tvåa på 63 slag
Lag Jarl Karlsson, Peter Meyer, Gunnar Jerrestam och Alf Jellne blev trea på 63 slag men sämre sista nio.

Låt oss nu hoppas på en fin höst med många härliga golfrundor. När det sedan blir kallt och 18-hålsbanan stänger, kör Vintertouren i gång på 9-hålsbanan. Tiden går fort och snart är det vår igen och nästa års golfsäsong börjar.

Om inte förr, så ses vi då!