Rapport från seriespel

Rapport från seriespel H60. H70, H75 och H80 efter 3:e omgången av 4.

H60 lag 1 som spelar i div.1 hade det svårt på Österåker, men det är jämt i gruppen. Sollentuna leder på 10p, före Viksjö o Täby på 9p, Österåker 8p. Pål får ladda inför avgörandet på Täby den 31 augusti. Ska de bli finalspel eller degradering? Kapten Pål Jacobsen

H60 lag 2 som spelar i div.2 ligger illa till men kan undvika degradering om det blir storspel hemma på Viksjö den 31 augusti. Bro Bålsta leder på 14p, Troxhammar har 12p, Drottningholm och Viksjö slåss om att undvika sista platsen, de har 5p vardera. Hemmaplan borde vara en fördel för Viksjö. Kapten Mats Lidemark.

H70 lag 1 som spelar i div.2 fick det svårt på Grindslanten (Rotebro) men leder fortfarande på 13p. före Vallentuna 10p. AIK 8p och Sollentuna 5p ligger långt efter. Kapten Lennart Grandelius får samla ihop gänget för en avgörande match på Vallentuna den 30 augusti. Vid vinst blir det avancemang till div.1.

H70 lag 2 spelar också i div.2 men i en annan 4-lagserie. De har häng på segern men det kräver storspel på Kungsängen den 31 augusti. Waxholm leder på 15p före Viksjö 12p, Österåker 5p och Kungsängen 4p är avhängda. Kapten Lars Erlandsson får peppa gänget och se till att Waxholm besegras. Men de behöver även hjälp av Österåker och Kungsängen.

H75 spelar i div.1 och leder sin serie stort på 16p före Sollentuna på 11p, Troxhammar och Mälarö ligger långt efter med 6p resp. 3p. Ska det bli vinst krävs det minst 2p för att säkra en finalplats. Kapten Anders Törnroos får se till lagets fina form håller i sig. Avgörande matcher spelas på Mälarö den 30 augusti.

H80 lag 1 spelar i div.1 men har det tufft. Ingen final i sikte, måste kämpa för inte degraderas. Drottningholm leder på 15p före Täby på 14p. Viksjö 5p och Nacka 2p. Sista matcherna spelas på Täby den 31 augusti. Kapten Sig Bergstedt

H80 lag 2 spelar i div.2 och ser ut att vinna sin serie, De leder på 15p före Arninge på 11p, Österåker 8p och Drottningholm 2p är avhängda. Sista matcherna kommer att gå på Arninge. Åker lag 1 ur div 1 kanske lag 2 går upp om de vinner sin serie. Kapten Stig Bergstedt

Högste Kapten Lasse Engström