Lag SM klubblag Divison 1 damer

Mellan den 15 - 17 juli arrangeras detta året lag SM för klubblag runt om i Sverige. Viksjös damer spelar i näst högsta divisonen som heter division 1. Vi hade förmånen detta året att arrangera detta på Viksjö GK. 
Det bjöds på strålande väder och en bana i utmärkt skick. 

varje lag består av sex spelare där fyra spelar varje varv. Totalt är det 14 ronder som räknas fördelade på 4 foursame, 2 fyrbollar och 8 singlar. 

Hur gick det då för tjejerna? 

Viksjö slutade på en mycket stark 4:e plats och vi säger stort grattis till bra spel. Det var framförallt i foursame (du spelar varanat slag) som våra tjejer tog slog på övriga lag genom mycket bra spel. 
Även sista dagen så spelade våra tjejer väldigt bra i dem avslutande singlarna med scorer på 78, 83, 78 och 69 slag. 
69 slag sista dagen bjöd Karla Lagerström på. Mycket imponarande rond med hårda greener, tuffa flaggplaceringar och vind. 

Viksjös lag bestod av följande spelare: 
Rebecca Brink
Sandra Brink
Emma Törnroos
Alice Atterfors
Emilia Manntz
karla Lagerström

coach: Petra Lindström

Vi på Viksjö Golfklubb fick en stor eloge av övriga lagen för att mycket väl arrangerat seriespel. Extra bra var toaletter och vatten på banan, trevligt bemötande och god mat i restaurangen. Vi tycker det är oerhört kul att höra och vi ska vara stolta som har en så bra fungernade klubb.

Sist men inte minst vill både laget och vi från klubben tacka för ett trevligt och väldigt bra genomfört arbete från banpersonal, funktionärer, caddies och den publiken som kom. 


 

Kommentarer