KM Järfälla GK

Lördagen den 11 och söndagen den 12 september 2021 genomfördes KM - klubbmästerskapet för Järfälla GK.
Tävlingen genomfördes med 2x9 hål varje dag. Totalt alltså 36 hål. Eftersom det var ett klubbmästerskap så gällde det att gå dessa 36 hål med så få slag som möjligt utan någon hänsyn till HCP.
14 deltagare hade anmält sig och vi hade vädret med oss. Befarat regn uteblev utan kom först på söndagseftermiddagen när tävlingen väl var genomförd. Banpersonalen hade gjort ett gott arbete i att preparera banan bra.
Tyvärr blev det ingen damklass i år, endast en dam anmäld. Vi hoppas på bättre anslutning nästa år.

Pristagarna:
Mikael Haeger segrade med totalt 137 slag på 36 hål. (+17 till par).
På andra plats kom Eddie Jensen med 139 slag. (+19 till par).
Tredje plats intog Otto Rimmerfeldt med 150 slag (+30 till par) och på fjärde plats kom Marcus Svanberg med 153 slag (+33 till par).

Under tävlingen blev det två Hole In Ones. Första dagen gjorde Mikael Haeger, här på bild, en HIO på hål 6. På söndagen gjorde Marcus Svanberg också en HIO på samma hål. Någon bild på honom blev dock inte tagen vid tillfället.

Här är det fyra toppmännen. Segraren, som även gjorde en HIO, Mikael Haeger i mitten med blommorna. Tvåan Eddie Jensen i mitten. Trean Otto Rimmerfeldt till vänster samt fyran Marcus Svanberg till höger. Även han gjorde en HIO.
Ettan, tvåan och trean fick dessutom medaljer och minnesdiplom.

Tävlingsledare
Börje Beronius