Demodag med Ping 10/8 på Viksjö GK

Viksjö Golfklubb tillsammans med Ping välkomnar alla medlemmar till demodag 10/8 på Viksjö Golfklubb!

PING är ett familjeföretag som grundades 1959 i Karsten Solheims garage. Karstens frustration med sin puttning inspirerade honom till att designa en putter som gav ett "pingande" ljud ifrån sig när den träffade en golfboll. Idag är PING synonymt med innovation, kvalitet och service inom golfvärlden.

Nu har Ping lanserat nya Ping Gle för damerna. Nyheterna med denna modell: Högre MOI = snällare, Flera inställningsmöjligheter, ny tunnare träffyta = högre fart.

För att få chansen att testa Pings nya serie så behöver du boka en tid! Vill du prova ut både järn och metalwoods så behöver du boka två tider.

Varmt välkommen