Daniel Svärd spelar Jacques Léglise Trophy

Jacques Léglise Trophy är en juniormatch (U18) mellan nio spelare från Europas kontinent och nio spelare från Storbritannien och Irland.

Ett antal riktigt duktiga spelare har tävlat på båda sidor av matchen tidigare, inklusive Sergio Garcia, Luke Donald, Henrik Stenson, Justin Rose, Jon Rahm, Tommy Fleetwood och Viktor Hovland.

Matchen går över två dagar, med fyra foursomesmatcher på båda morgnarna, åtta singelmatcher på eftermiddagen den första dagen och nio singelmatcher på eftermiddagen den andra dagen. Med totalt 25 poäng som erbjuds, behövs 13 poäng för att säkra segern.

PLAYERS TEAM CONTINENT OF EUROPE
Tiger CHRISTENSEN (GER)
Marco FLORIOLI (ITA)
Oihan GUILLAMOUNDEGUY (FRA)
Yannick MALIK (GER)
Flavio MICHETTI (ITA)
Jaime MONTOJO (SPA)
Riccardo FANTINELLIi (ITA)
Daniel SVÄRD (SWE)
Tim WIEDEMEYER (GER)

Båda lagen har vunnit fem av de 11 senaste upplagorna, med en match oavgjord. Europas kontinent vann den senaste matchen som spelades på Aldeburgh Golf Club 2019.

Matchen spelas i år på Falsterbo Golfklubb, den 27 och 28 augusti.

Länk livescore>>>