Daniel Svärd Em brons med pojklandslaget

Daniel Svärd tog Em brons med pojklandslaget. Sex spelare var med från hela Sverige och Daniel var med och representerade Sverige och spelade mycket fin golf dessa dagar. Tävlingen spelades i Danmark.

- Som vanligt levererade lag-EM precis den kombination av tuffa matcher, euforisk medgång och brutal motgång som få andra tävlingar erbjuder. I slutspelet är varje match den svåraste för veckan känns det som. Att snubbla på mållinjen i semin och sedan spela hem en medalj är enormt tillfredsställande för spelarna som har gett 100% hela veckan. Även stort tack till alla supportande föräldrar på plats, ni gör skillnad, säger Carl Magnusson coach pojklandslaget.

Vi är oerhört imponerade och stolta att vi på Viksjö har en sån ung och duktig spelare i Daniel. Vi önskar all lycka med golfen framöver.