Höstens krögarscramble

Höstens krögarscramble

Höstens krögarscramble avgjordes i lördags (7 oktober). I strålande sol och med vindbyar upp till 16 m/s gav sig de 144 stycken deltagarna ut. Spelformen var 4-mannascramble där varje deltagare var tvungna att ha 4 utslag. Tävlingen spelades i två klasser, en netto-klass och en brutto-klass. Segrare i netto-klassen var: Axel Duvåker, Viktor Eriksson, Daniel Tägt och Tobias Tunedal med ett resultat på 53,4. I bruttoklassen segrade Emil Othberg, Filip Othberg, David Wallin och Alexander Sjöström med ett resultat på -15 mot par.

Banpersonalen bjöd på en mycket fin bana som uppskattades av alla deltagare. Bra snabba greener med intressanta flaggplaceringar. Vinden gjorde det hela än mer intressant.

Resultatlista hittar du här >>>

Efter avslutat spel så bjöd restaurangen in till en mycket uppskattad buffé i en välfylld restaurang. Ett av våra serveringstält hade under eftermiddagen givit vika så buffén dukades upp inne i restaurangen. Detta medföljde att serveringen av maten tog lite extra tid men stämningen var ändå på topp och många var samtalen om dagens golfutmaningar.

Vi tackar samtliga deltagare, banpersonal, restaurangpersonal, prissponsorer samt vår tävlingsledare Philip Lindsjöö för en mycket trevlig heldag på Viksjö Golfklubb. 

Fler artiklar

Namn Datum
Stor golfrea 2023-10-13
Höstens krögarscramble 2023-10-09
Damernas höstavslutning 2023-10-03
4-Karat 2023-09-20
KM Match & KM Match foursome 2023-09-20