18-hålsbanan stänger för säsongen!

Vi har nu nått den punkt där vi väljer att stänga 18-hålsbanan. Med det regn som har fallit denna vecka samt den mättade marken gör att vi riskerar att få skador på våra spelytor.

Sista dagen som banan håller öppet är fredagen den 5 november. 18-hålsbanan öppnade i år den 17 april. Detta innebär 204 speldagar.

9-hålsbanan håller fortsatt öppet, bollränna gäller och spel sker antingen från slagmatta eller från ruffen. Den 14 november kommer vi att genomföra Crazy Autumn Scramble på 9-hålsbanan. Tävlingen blev snabbt full och vi har inlett planeringen med Crazy Christmas Scramble, håll utkik på hemsidan och i sociala medier.

Nedan finner du några intressanta fakta från skötseln av 18-hålsbanan under 2021.

• 1 160 ton dressmaterial till fairway, greener och tees
  • 3 060 olika flaggplaceringar
  • 760 timmar greenklippning
  • 675 timmar fairwayklippning
  • 39 269 stycken bokade rundor i GIT
  • 4 235 stycken av banpersonalen lagade nedslagsmärken

Vi från klubben vill tacka alla medlemmar, partners och gäster för en fin säsong. Ett extra tack går ut till Frivilligkåren som gör ett enastående jobb. Under 2021 hjälpte de till med 1 248 timmars arbete, vilken insats.

Öppettider i shop och restaurang går nu ned till vintertid. Shopen håller öppet vardagar mellan kl. 09.30-15.00 och restaurangen serverar lunch under vardagar mellan kl. 11.00-14.00.

Vi vill också meddela att Höstmötet kommer att äga rum i fysiskt format den 25 november. Vi kommer att hålla mötet i klubbhuset. Kallelse kommer att skickas ut inom kort och handlingarna till mötet kommer finnas på hemsidan senast den 18 november.

Varma hälsningar

Personalen