Göran Näslund utsedd till hedersmedlem

Motivering

• Göran Näslund har under drygt 30 år arbetat på Viksjö Golfklubb, först som Klubbcoach/Tränare och sedan 22 år tillbaka som Klubbchef/VD med operativt ansvar för samtliga funktioner inom Viksjö Golfklubb, Viksjö Golf AB och Viksjö Golfrestaurang AB.

• Han har under alla dessa år varit en eldsjäl med mycket stort engagemang och bidragit till att utveckla klubbens alla delar både vad gäller anläggning och verksamheter till en modern och trivsam mötesplats för medlemmar och gäster.

• Göran har alltid haft medlemmarnas bästa för ögonen och tålmodigt arbetat för att Viksjö GK ska vara en klubb för alla oavsett ålder, kön eller spelstandard.

• Ordning och reda, samarbete och vänligt bemötande har varit ledord för Göran i hans ledarskap. Detta tillsammans med hans gedigna kompetens har skapat ett bra arbetsklimat och ett väl fungerande samarbete mellan styrelse, övriga funktionärer och klubbens anställda personal.

• De insatser Göran Näslund gjort för Viksjö Golfklubb är synnerligen exceptionella vilket gör det ärofullt att utse Göran Näslund till hedersmedlem.