Junioradministratör/Tränare

Viksjö Golfklubb söker Junioradministratör/Tränare

Viksjö Golfklubb bildades 1969 och ligger i Järfälla Kommun. Klubben huserar idag en 18-hålsbana, en 9-hålsbana, range, stora övningsområden, shop och restaurang. Klubben driver hela verksamheten ”in house”.

Klubbens vision är att Viksjö GK ska vara en golfklubb i ständig utveckling för att möta framtida möjligheter och krav med ambitionen att alltid vara den trivsamma klubben med den bästa servicen och banor i toppskick.

Vi söker nu en person till vårt tränarteam på Viksjö Golfklubb. Du kommer att arbeta tillsammans med oss för att utveckla verksamheten på klubben med start säsongen 2021.

Ditt fokus kommer att ligga på vår stora juniorverksamhet. Dels håller du i ungdomsträningar praktiskt men du ansvarar även för mycket av de administrativa arbetsuppgifterna, såsom anmälningar, föräldra- och skolkontakter, information på hemsidan och andra sociala medier. I arbetet kommer det även ingå grupplektioner, samt grönt kort-kurser. Givetvis finns det även utrymme för privatlektioner samt custom fittings.

Vi erbjuder en bra arbetsplats med högt tempo och många bollar i luften, med hög trivselfaktor och utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2021. Intervjuer och möten sker löpande under processen. Ansökan med personligt brev och CV mailas till per@viksjogk.se. Vid frågor vänligen kontakta Idrottsansvarig Per Johansson på 070-255 60 78. Anställningsform: Tillsvidare, 75-100 % med start efter överenskommelse. Vi tillämpar kollektivavtal genom Kommunal och Unionen.

Kom, träffas och trivs på Viksjö Golfklubb!