Information angående Covid-19

Med anledning av rådande situation kring Covid-19 så vill vi på Viksjö Golfklubb kort sammanfatta de riktlinjer vi har i uppstarten på Viksjö Golfklubb. Vi vill också nämna att det finns en bred uppfattning i hela golf-Sverige att det är av högsta vikt att alla spelare efterlever nedanstående riktlinjer, då det kommer gynna golfen i stort.

Före spel
Boka gärna tid via Min Golf eller telefon.
Checka in via app eller ring till receptionen.
Använd gärna digitala scorekort såsom Gamebook, On Tag m.fl.
Byt gärna om hemma.
Undvik att samlas i grupper på övningsfält eller vid tee.
Hälsa på nya kreativa sätt med tummen upp eller liknade, undvik att kramas eller ta i hand.

Under spel
Håll distans, särskilt vid tee och på green.
Låt flaggstången sitta kvar hela tiden.
Skänk gärna korta puttar.
Plocka bollen ur hål med tummen och pekfinger, behåll gärna handsken på. Använd inte klubban.
Plocka bara upp din egen boll.
Det finns inga bolltvättar och begränsat med papperskorgar. Ta med dina sopor och släng hemma.
Dela inte på någon utrustning som scorekort, banguider, klubbor, avståndsmätare eller golfbil.

Efter spel
Tacka för spelet på lika kreativa sätt som på första tee.
Undvik större samlingar efter spel.

Boka din starttid, checka in och ladda ner ditt scorekort digitalt!

Svenska Golfförbundet och Folkhälsomyndigheten har gått ut med riktlinjer för utövande av idrott på ett säkert sätt i dessa tider.
Här är våra viktigaste förhållningsregler till dig som besöker klubben och spelar och tränar hos oss.

BOKNING, INCHECKNING OCH SCOREKORT

• Boka din starttid via nätet eller telefon.
  • Checka gärna in via appen - OnTag eller Min Golf Bokning.
  • Ladda ner ett digitalt scorekort via t ex OnTag, Caddee eller Golf GameBook.
  • Följ råd och regler vid färd till och från banan.

LÄNKAR TILL APPAR FÖR BOKNING, ANKOMSTREGISTRERING OCH SCOREKORT

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om de olika tjänsterna.
För att använda nedanstående tjänster behöver du ladda ner appen i din smartphone.