Ungdom 12-21 år

Nu är det dags att starta utomhussäsongen för Ungdomar 12–21 år på Viksjö GK! 

Anmäl dig här

 

Datum
Träningen pågar vecka 19 - 24 och 33 – 38. Under våren tränar varje ungdomsgrupp 1,5 timme, 2 gånger i veckan. På hösten tränar varje ungdomsgrupp 1 timme, 2 gånger i veckan. Totalt har ungdomarna tillgång till 30 timmar gruppträning med tränare. Förtur för Ungdomar som varit med tidigare i träning.

I träningsavgiften på 2495 kr ingår bl. a:

  • Gruppträning 2 ggr i veckan. Totalt 24 träningar = 30 timmar träning.
  • Spelpass på bana v. 19, 21 och 23 på våren och vecka 33, 35 och 37 på hösten. Anmälan för detta görs via Svenskalag.se
  • Fredagstävlingar v. 20, 22, 24, 32, 34 och 36.
  • Träning med PGA tränare och tränarassistenter.
  • Överraskning från klubben
  • Ungdomsfestival med grillning och lagtävling på banan.
  • Öppen träning á 2 h på utlysta helgdagar under vår och höst. Vilka dagar, meddelas via mail.

Gruppindelning
Årets grupper hittar du här.
Ändringar kan komma att ske beroende på anmälningar. När anmälan är slut kommer grupperna att skickas ut via mail samt sitta uppe på anslagstavlan i klubbhuset. Kan ni inte träna på den tiden/dagen ni har blivit satta på, kontakta oss genast på tranare@viksjogk.se så ska vi se vad vi kan hitta för lösning. 

Krav på medlemskap
För att få vara med i Ungdomsträning på Viksjö GK gäller att du är aktiv medlem i Viksjö GK, inte i Järfälla GK. Det finns olika typer av medlemskap så ta kontakt med kansliet på kansli@viksjogk.se för mer information.

Träningsschema
Exakt gruppindelning och tider för träning hittar du här men även på en lista på anslagstavlan som berättar på vilket övningsområde som träningen äger rum.

Spelpass på bana
Dessa träningar är föräldraledda där förälder går (ej spelar) med sitt och andras barn på banan. Anmälan för detta görs via Svenskalag.se som skickas ut via tränare. Anmälan sker senast dagen för sitt eget spelpass. Beroende på vilken hcp du har spelar du antingen 9 håls banan eller 9 hål på 18 håls banan, detta meddelas till varje grupp. Spelpassen genomförs v. 20, 22, 24, 32, 34, 36

I år kommer det finnas en uppgift att hämta ut i shopen innan spelpasset som kan genomföras på banan. Efter rundan kommer det finnas en postlåda vid anslagstavlan där ni stoppar ner pappret med uppgiften på och ert namn skrivet på. En uppgift skulle till exempel kunna vara att föra statistik, eller spela i olika humör. Därefter får ni återkoppling på träningen veckan efter om hur ni upplevde speluppgiften från den som håller i träningen.

Fredagstävling
Spelas över 18 hål under v. 19, 21, 23, 33, 35, 37 och anmälan görs via min golf.
Startavgift och priser ingår i träningsavgiften.

För frågor kring träningen se fliken ”vanliga frågor”.

 

Öppen träning
För ungdom har vi öppna träningar följande datum:

Träningen ingår i priset för ungdomsträningen och anmälan görs till tranare@viksjogk.se senast 3 dagar innan aktuell träning.

 

Informationsmöte
Allmän information om ungdomsträningen                29/4, kl. 19.00-20.00
Tävlingsinformation                                                              29/4, kl. 20.00-ca 20.30.

 

 

Anmäl dig här
Sista dag för anmälan är 10 april.

 

Ni som vill veta mer om Ungdomsträningen på Viksjö GK kontakta gärna oss!
Varmt välkomna på träning önskar Tränarna på Viksjö GK.