Ungdom 12-21 år

Mellan 12-21 års ålder så är du ungdom på Viksjö GK och här hittar du mer information om verksamheten. Varmt välkommen!

Träning för ungdomar sker under 1,5 timme, 2 gånger i veckan på våren, mellan v.19-24. På hösten tränar ungdomarna 1 timme, 2 gånger i veckan, mellan v. 33-38. Träninger sker med våra utbildade tränare och totalt blir det 24 träningstillfällen och 30 träningstimmar. I ungdomsträningen ingår också klubbtröja och vattenflaska, samt inbjudan till Ungdomsfestivalen. Ungdomsfestivalen anordnas på hösten efter avslutad utomhusträning, där vi tävlar i lag på banan och i olika övningar efteråt. Dagen avslutas med grillning och prisutdelning.

Spelpass på bana

Dessa träningar är föräldraledda där förälder går (ej spelar) med sitt och andras barn på banan. Anmälan för detta görs via bokat.se som skickas ut via tränare. Anmälan sker senast dagen för sitt eget spelpass. Beroende på vilket hcp du har spelar du antingen 9 håls banan eller 9 hål på 18 håls banan. Under spelpassen finns det uppgifter som ungdomarna ska göra och dessa pass sker under varannan vecka. Exakt schema kommer ut tillsammans med schemat för träningarna.

Fredagstävling

De veckor då ungdomarna ej har spelpass så spelas fredagstävlingarna. De spelas över 18 hål och anmälan görs via min golf. Startavgift och priser ingår i träningsavgiften.

Läs mer om fredagstävlingarna här.

Krav på medlemskap

OBS!! För att få vara med i Ungdomsträning på Viksjö GK gäller att du är aktiv medlem i Viksjö GK, inte i Järfälla GK. Det finns olika typer av medlemskap så ta kontakt med kansliet på kansli@viksjogk.se för information.

För frågor kring träningen se fliken ”vanliga frågor”.

Varmt välkommna till träning med glädje, gemenskap & uppmuntran!