Ungdom 12-21 år

Nu är det dags att starta utomhussäsongen för Ungdomar 12–21 år på Viksjö GK!

Anmäl här

Är du ny i Ungdomsträning och vill gärna vara med vänligen kontakta Philip på mejl tranare@viksjogk.se eller telefon 0709-94 69 76.

Träningsveckor och träningstider
Träningen pågar vecka 18 - 24 och 33 – 37. Under våren tränar varje ungdomsgrupp 1,5 timme, 2 gånger i veckan. På hösten tränar varje ungdomsgrupp 1 timme, 2 gånger i veckan. Håll koll på när just din träning startar på hösten då allt tidigareläggs pga mörker. Totalt har ungdomarna tillgång till 30 timmar gruppträning med tränare. Förtur för Ungdomar som varit med tidigare i träning.

I träningsavgiften på 2795 kr ingår bl. a:

• Gruppträning 2 ggr i veckan. Totalt 24 träningar = 31 timmar träning.
  • Spelpass på banan v. . Anmälan görs via Svenskalag.se
  • Fredagstävlingar 6 maj, 20 maj, 3 juni, 17 juni, 1 juli, 22 juli, 5 aug, 19 aug, 2 sept (med reservation för ändringar).
  • Träning med PGA tränare och tränarassistenter.
  • Överraskning från klubben.
  • Ungdomsfestival med grillning och lagtävling på banan.
  • Öppen träning á 1,5 h på utlysta helgdagar under april och oktober. Vilka dagar, meddelas via mail och obligatorisk anmälan.

Gruppindelning
Årets preliminära grupper hittar du här
Ändringar kan komma att ske beroende på anmälningar. När anmälan är slut kommer grupperna att skickas ut via mail samt sitta uppe på anslagstavlan i klubbhuset. Kan ni inte träna på den tiden/dagen ni har blivit satta på, kontakta oss genast på tranare@viksjogk.se så ska vi se vad vi kan hitta för lösning.

Krav på medlemskap
För att få vara med i Ungdomsträning på Viksjö GK gäller att du är aktiv medlem i Viksjö GK, inte i Järfälla GK. Det finns olika typer av medlemskap så ta kontakt med kansliet på kansli@viksjogk.se för mer information.

Träningsschema (kommer inom kort)
Exakt gruppindelning och tider för träning finns på hemsidan, men även på en lista på anslagstavlan som berättar på vilket övningsområde som träningen äger rum.

Spelpass på bana
Dessa träningar är föräldraledda där förälder går (ej spelar) med sitt och andras barn på banan. Anmälan för detta görs via Svenskalag.se som skickas ut via tränare. Anmälan sker senast dagen för sitt eget spelpass. Beroende på vilken hcp du har spelar du antingen 9 håls banan eller 9 hål på 18 håls banan, detta meddelas till varje grupp. Spelpassen genomförs 3 gånger på våren och 2 gånger på hösten.

Spelträningar är: Vecka 19, 21, 23, 34 och 36.

Uppgift finns att hämta vid anslagstavlan till spelpasset som kan genomföras på banan. Efter rundan lägger du ned pappret i postlådan vid anslagstavlan och ert namn skrivet på. En uppgift skulle till exempel kunna vara att föra statistik, eller spela i olika humör.

Fredagstävling
Spelas över 18 hål under vecka  (med reservation för eventuella förändringar) och anmälan görs via min golf.
Startavgift och priser ingår i träningsavgiften.

Det är endast barn som är med i Ungdomsträning som får vara med på Fredagsträvlingarna.

För frågor kring träningen se fliken ”vanliga frågor”.

Öppen träning
För ungdom har vi öppna träningar följande datum:
TBA kl. 17.30-19.00

Träningen ingår i priset för ungdomsträningen och anmälan görs här (anmälan ej öppen) senast 3 dagar innan aktuell träning. Först till kvarn och endast 18 platser/träning.

Informationsmöte
Allmän information om ungdomsträningen                19/4, kl. 19.00-20.00
Tävlingsinformation                                                19/4, direkt efter allmän info.

Anmäl här
Sista dag för anmälan är 6 april. Förtur till de som varit med tidigare i träning.

Ni som vill veta mer om Ungdomsträningen på Viksjö GK kontakta gärna oss!
Varmt välkomna på träning önskar Tränarna på Viksjö GK.