29 september 2019 - tävlingar på Viksjö GK

Välkommen till Mini Touren och Golfäventyret Cup den 29 september på Viksjö GK

 

Den 29 september spelas finalen av SGDF Rookie tour och Teen Tour first (SGDF) på Viksjö GK. I samband med det arrangeras SGDF Mini Tour och Golfäventyret Cup för att skapa en spel- och tävlingsdag på flera nivåer.

Mini touren är för ungdomar 16 år eller yngre som har 18,5-54 i hcp. Anmälan till Mini touren sker via Min golf på www.golf.se. Ungdomarna spelar 9 hål på 9-hålsbanan på Viksjö GK och föräldrar till ungdomar i hcp-grupp 6 kan behöva gå markörer i en boll.

 

Golfäventyret Cup är för åldrarna 12 år och yngre och är riktat till de som är lite nyare i golfen, helt utan hcp eller som precis börjat sänka sig. Golfäventyret cup pågår mellan 9-12 på stora övningsområdet bakom parkeringen.

 

Spel och tävlingsaktiviteter i Golfäventyret Cup:

  • Spela 30-bana
  • Spela 50-bana
  • Övningar från Golfäventyret
  • Startkit till alla som deltar
  • Något att äta

 
Startavgift för Golfäventyret Cup är 50 kronor och då ingår tävling, startkit, samt något att äta. Föräldrar följer med som markörer och hjälper till med säkerheten kring aktiviteterna.

 

Anmälan till Golfäventyret Cup, sker till therese.larsson@viksjogk.se senast den 23 september.

 


För mer information se https://www.sgdf.se/start/idrott/juniortavlingar-2019. Det går också bra att kontakta tränare Therése Larsson för frågor eller funderingar. Mejladress syns ovan.


Välkommen till en riktigt kul golfdag!

Viksjö Golfklubb och Stockholms golfdistriktsförbund