Ledare

På Viksjö GK jobbar vi i ledarteam!

På Viksjö GK finns en kultur att vi tillsammans i TEAM skapar en verksamhet som är så bra som möjligt för våra juniorer. Tack vare att föräldrar och ungdomar ställer upp som ledare kan vi fortsätta ha en av Sveriges bästa verksamheter. Vi är dock alltid i behov av nya ledare.

Det är viktigt för oss att våra ledare är utbildade och därför finns lärgrupper och ledarutbildningar. Under vinter/vår har vi lärgrupper där ledare för de olika grupperna, golfkul, knatte och ungdom får lära sig mer om klubbens målsättningar och värdegrund. Det är också viktigt att alla ledare lär känna varandra och gemensamt ger förslag på hur vi kan utveckla verksamheten tillsammans. På våren har vi också Golfens ledarutbildning 1, en praktisk utbildning där man får lära sig mer om materialet Golfäventyret som vi utgår ifrån i all vår träning.

Schemat för 2020 års ledarträffar kommer upp inom kort.

Är du intresserad av att vara med och bidra och stötta juniorverksamheten som ledare kontakta gärna klubbens tränare.

Målsättning: Att kunna vara en idrottare i golf! Med en träningsverksamhet året runt i progression. Ledare + Tränare + Föräldrar = TEAM. Stödja barn och ungdomars utveckling från Golfkul till Knatte mot Elit eller golfare för livet.

Vid frågor kontakta Therése på:
Email: therese.larsson@viksjogk.se