Föräldrar och Ledare

På Viksjö GK jobbar vi i ledarteam!

På Viksjö GK finns en kultur att vi tillsammans i TEAM skapar en verksamhet som är så bra som möjligt för våra juniorer. Tack vare att föräldrar och ungdomar ställer upp som ledare kan vi fortsätta ha en av Sveriges bästa verksamheter. Vi är dock alltid i behov av nya ledare och därför behöver vi er! 

Vi som tränare behöver er föräldrar och ledare för att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi vill lyfta att extra träffar inte behöver vara avancerade eller att ni ledare/föräldrar ens behöver spela golf, vi behöver er alla och alla kan göra något. Därför vill vi erbjuda/lyfta fram vår  verktygslåda VIKSJÖS ÖVNINGSBANK där ni kan hitta diverse övningar som man kan använda själv eller till ett extra pass. Vi tränare erbjuder även att tillsammans med er planera extra pass eller om ni vill hitta på anda aktiviteter. Grymma tips eller ideer kan även bollas med vår ledare Charlie Aronsson.

Det är viktigt för oss att våra ledare är utbildade och därför finns ledarträffar och ledarutbildningar. Under vinter/vår har vi ledarträffar där ledare för de olika grupperna, golfkul, knatte och ungdom får lära sig mer om klubbens målsättningar och värdegrund, samt barns utveckling etc. Det är också viktigt att alla ledare lär känna varandra och gemensamt ger förslag på hur vi kan utveckla verksamheten tillsammans. På våren har vi också Golfens ledarutbildning 1, en praktisk utbildning där man får lära sig mer om materialet Golfäventyret som vi utgår ifrån i all vår träning. 

 Är du intresserad av att vara med och bidra och stötta juniorverksamheten som ledare kontakta gärna klubbens tränare.

 Målsättning: Att kunna vara en idrottare i golf!
Med en träningsverksamhet året runt i progression. Ledare + Tränare + Föräldrar = TEAM. Stödja barn och ungdomars utveckling från Golfkul till Knatte mot Elit eller golfare för livet.


Vid frågor kontakta Philip på: 
Mobil: 070 - 994 69 76 
Email: tranare@viksjogk.se