Tävlingsläger med övernattning

För att ge dig en bra start på tävlingssäsongen har vi satt ihop ett tredagarsläger.
Lägret är för inbjudna ungdomar (15-21 år) i träning på Viksjö GK, som har en hög ambition med sin golf och en vilja att tävla.

Här hittar du information kring årets Vadstenaläger. Kostnaden för årets läger är 3 250 kr. Då ingår mat, boende, busshyra, bensin och golf. Det som tillkommer är kostnad för mat på vägen ner på torsdagen. I övrigt behövs inga fickpengar.

Datum och tider
Vi samlas på klubben torsdagen den 23 april kl. 15.30 och kommer hem söndagen den 26 april vid ca. 18.00-18.30

Schema
Här är ett preliminärt schema för lägret.

Boende
Vi kommer som vanligt att bo på Vadstena vandrarhem inne i Vadstena, ca 3 km från golfklubben.

Golf
Vi kommer att träna och spela på Vadstena GK. Vi spelar 18 hål och har ca. 3 timmar organiserad träning per dag.

Packning
Vi har skrivit ihop en packlista där vi listat upp vad du kan behöva ha med dig. Utgår ni ifrån den får ni med er det som behövs.
Det är begränsat med packutrymme i bussarna. Vi tar inte med vagnar, då de inte får plats! Hyrvagn ingår i priset.

Anmälan gör uttagna spelare genom att maila till: per@viksjogk.se
Senast den 5 april behöver vi veta om du kan åka med.
Anmälan är bindande efter 5 april eftersom vi då bekräftar boende, bussar och golftider.

Lägret genomförs av PGA tränare och ledare/coacher med erfarenhet av barn- och ungdomsgolf.
Har du frågor om lägret är du välkommen att kontakta oss!

Välkomna.

Per, Philip och Therése