Ungdomsläger för dig mellan 12-21 år

Anmäl dig till ungdomslägret - för dig från 12 års ålder.


Årets ungdomsläger är 30 juni till 1 juli, 2020 mellan kl. 9.00-15.30. Vi kommer att dela in juniorerna efter ålder och efter nivå. Detta för att alla ska få utveckling och utmaningar på den nivå man befinner sig.
För dem som vill finns möjlighet att önska att vara i samma grupp som en kompis. Det kommer vi att ta hänsyn till när vi planerar grupperna. Skriv in önskemål om kompis under övriga upplysningar. 

Anmäl dig här

Information om lägret:

Vi samlas varje morgon utanför entrén till klubbhuset. Där möter dagens tränare upp spelarna och efter upprop går grupperna till respektive övningsområde för att starta träningen. Dagarna består av träningsmoment i olika delar av spelet såsom järnslag, driver, bunker, putt etc. Lunchen äter vi tillsammans i klubbens restaurang och fortsätter sedan träningen på eftermiddagen. Varje för- och eftermiddag serveras det mellanmål. Ta gärna med en egen frukt, då dagarna är långa och energin kan behöva fyllas på lite extra. 

Det kommer att finnas ett antal spelpass bokade från kl 16.00 för de juniorer som vill gå ett varv efter lägret. Passen måste bokas senast kl. 12.00 samma dag. 

I avgiften för Ungdomslägret ingår bl a: 

- Träning alla lägerdagar
- Lunch och frukt ingår dagligen 
- Överraskning 
- Startavgift till Teen Cup 2020 
- Avslutningsaktiviteter

 

Teen cup - en del av ungdomslägret
I ungdomslägret så ingår startavgiften till Teen cup på Viksjö GK den 17 juni. Tävlingen kan även spelas separat (se nedan).
Juniorerna spelar Teen Cup på den bana där de handicap- och mognadsmässigt hör hemma. Efter avslutad rond serveras det lunch. Efter lunchen beger vi oss till stora övningsfältet där vi kommer att ha diplomutdelning och bjuda på fika. För dem som vill, finns möjlighet att vara med på diverse roliga aktiviteter. Föräldrar är välkomna från klockan 14.00. 

OBS! Anmälan till Teen cup sker separat via golf.se och min golf av varje enskild spelare. 

 

Priset för 2 lägerdagar och Teen Cup dagen är - 1 050 kr. 
Vid överanmälningar har medlemmar i Viksjö GK eller Järfälla GK förtur så länge de har anmält sig inom utsatt anmälningstid.

 

Endast spel i Teen cup
För juniorer upp till 13 år som endast vill spela Teen cup den 17 juni, är anmälningsavgiften 250 kr. Det kräver också att du är medlem i Viksjö GK och har lägst 36 i hcp. Teen Cup är en heldagsaktivitet med tävling och gemensam avslutning på Stora övningsfältet. 
OBS! Anmälan till Teen cup sker separat via golf.se och min golf av varje enskild spelare. 

 

Tänk på:
Vi kommer att vara ute så ta med "kläder för väder" och eventuellt extrakläder. Det finns möjlighet att förvara dem på klubben under lägerdagarna.
En extra frukt kan vara bra att ha i bagen, samt vattenflaska och golfklubbor. 

 

Anmäl dig här
OBS! Sista anmälningsdag är den 10 juni.

 

Kom, träffas och trivs på Viksjö Golfklubb!