Ungdomsläger för dig mellan 12-21 år

Anmäl dig till ungdomslägret - för dig från 12 års ålder.


Årets ungdomsläger är v. 26, 29/6 - 1/7 mellan kl. 9.00 - 15.30. Vi kommer att dela in juniorerna efter ålder och efter nivå, så gott det går. Detta för att alla ska få utveckling och utmaningar på den nivå man befinner sig. För dem som vill finns möjlighet att önska att vara i samma grupp som en kompis. Det kommer vi att ta hänsyn till när vi planerar grupperna. Skriv in önskemål om kompis under övriga upplysningar. 

Anmäl dig här

Information om lägret:

Vi samlas varje morgon utanför entrén till klubbhuset. Där möter dagens tränare upp spelarna och efter upprop går grupperna till respektive övningsområde för att starta träningen. Dagarna består av träningsmoment i olika delar av spelet såsom järnslag, driver, bunker, putt etc. Lunchen äter vi tillsammans i klubbens restaurang och fortsätter sedan träningen på eftermiddagen. Varje för- och eftermiddag serveras det mellanmål. Ta gärna med en egen frukt, då dagarna är långa och energin kan behöva fyllas på lite extra. 

I avgiften för Ungdomslägret ingår bl a: 

- Träning alla lägerdagar 
- Spel på banan
- Lunch och frukt ingår dagligen 
- Överraskning 
- Avslutningsaktiviteter

 

Priset för 3 lägerdagar är 1400 kr.
Vid överanmälningar har medlemmar i Viksjö GK eller Järfälla GK förtur så länge de har anmält sig inom utsatt anmälningstid.

 

Tänk på:
Vi kommer att vara ute så ta med "kläder för väder" och eventuellt extrakläder. Det finns möjlighet att förvara dem på klubben under lägerdagarna.
En extra frukt kan vara bra att ha i bagen, samt vattenflaska och golfklubbor. 

 

Anmäl dig här
OBS! Sista anmälningsdag är den 11 juni.

 

Kom, träffas och trivs på Viksjö Golfklubb!