Juniorläger för dig mellan 12-21 år

Välkommen på juniorläger
Lägret är för juniorer från 12-21 år. Även juniorer från 10 års ålder, med hcp 36 eller lägre, är välkomna.

Teen cup

Lägret startar med Teen cup som går under vecka 25. Juniorerna spelar Teen Cup på den bana där de handicap- och mognadsmässigt hör hemma. Efter lunchen beger vi oss till övningsfältet där vi kommer att ha gemensamma golfövningar, diplomutdelning och fika. Därefter fortsätter lägret måndag-onsdag vecka 27.

Teen cup är en del av juniorlägret men kan även spelas utan att vara med på lägret.

Juniorläger

Välkomna på ett tredagars läger, måndag-onsdag vecka 27. Dagarna består av träningsmoment i olika delar av spelet såsom järnslag, driver, bunker, putt etc. Träningen hålls till största del av klubbens tränare.

Varje lägerdag finns ett antal starttider bokade för de juniorer som vill gå ett varv efter lägret. Passen måste bokas senast kl. 12.00 samma dag.

Vid överanmälningar har medlemmar i Viksjö GK eller Järfälla GK förtur så länge de har anmält sig inom utsatt anmälningstid.