Knatte+

Vad är Knatte +?
Från 10 år finns möjlighet till träning två dagar i veckan för de som vill lite mer. Det extra passet år 2019 kostar 1000 kr utöver ordinarie träningsavgift. I priset ingår 15 timmars träning med utbildad tränarassistent.
Vi rekommenderar att ni även blir fullvärdiga medlemmar i Viksjö GK så att Knatten kan spela fritt på banan. Fullvärdigt medlemskap år 2019 ligger på 1300 kr.

Vi kan erbjuda två grupper om tio barn i varje grupp. Anmälan och betalning för Knatte+ görs separat. Anmälan måste alltså göras både på knatteträning och knatte+ träning. Att bara kunna anmäla sig till Knatte+ går ej.
Det extra passet sker på onsdagar eller torsdagar kl. 16.30-18.00 på våren och 16.30-17.30 på hösten.
Samling sker alltid utanför huvudingången. Vill man veta vilket övningsfält man ska vara på står det på junioranslagstavlan i klubbhuset. Förtur gäller för dem som var med förra året i övrigt gäller först till kvarnprincipen.

För att en Knatte+ grupp ska bli av måste det vara minst 8 stycken i gruppen.

För anmälan klicka här

Fler frågor maila tranare@viksjogk.se