Knatte 8-11 år

På Viksjö golfklubb är du knatte mellan 8-11 års ålder och här kan du läsa mer om verksamheten. Varmt välkommen!

 

Knatte tränar 1 gång i veckan under 1,5 timme och träningen pågår mellan v. 19-24 och v. 33-38. Träningen leds av våra ledarutbildade juniorer, samt föräldrar, och vi utgår från materialet Golfäventyret. Alla barn i knatte får varsitt golfäventyrethäfte att ha i golfbagen. Det finns möjlighet till träning en gång till i veckan, vänligen se avsnittet om Knatte+. I varje grupp är det 10-14 barn och de som tidigare varit med i träning har förtur. Spelpass ingår i träningsavgiften och sker en gång i veckan. Då spelar man antingen 30-banan, 50-banan eller på 9-hålsbanan. Det ingår också en överaskning från klubben som kan användas på golfbanan.


SOMMARLÄGER

Varje år har vi på Viksjö GK ett sommarläger efter att vårens träningar är slut. Lägret pågår under fyra dagar med start söndag vecka 24. Vi tränar på golfens alla slag, gör olika övningar, spelar och har kul tillsammans. Under sista dagen spelar alla juniorer på klubben Teen cup, den spelas på 30-banan, 50-banan, 100-banan, 9-hålsbanan och 18-hålsbanan, beroende på vilken nivå man är på. Avgiften till knattelägret betalas separat när anmälan kommer ut. Mer information hittar du här


Vill du hjälpa till och vara ledare? Klicka Här>>>


MEDLEMSKAP I GOLFKLUBBEN
Alla Knattar i träning behöver ha ett träningsmedlemskap i Viksjö GK som ger rätt att spela 30-banan, 50-banan och 9-hålsbanan (mot greenfee). 


 Det finns 2 olika typer av träningsavgifter för Knatte:

  1. Träningsavgiften 2395 kr betalar de som INTE har betalat medlemskap i Viksjö GK
  2. Träningsavgiften 1395 kr betalar de som redan har betalat medlemskap i Viksjö GK

 

 

Varmt välkomna till träning med glädje, gemenskap & uppmuntran!