Knatte 8-11 år

På Viksjö Golfklubb är du Knatte mellan 8 - 11 års ålder och här kan du läsa mer om verksamheten. Varmt välkommen!

Anmäl dig här (anmälan ej öppen, öppnar slutet på januari eller början på februari)

Knattegrupperna tränar 1 gång i veckan under 1,5 timme och träningen pågår:
Måndagar 18.00 - 19.30, vecka 18 - 23 och 32 - 36
Tisdagar 18.00 - 19.30, vecka 18 - 23 och 33 - 37
Onsdagar 18.00 - 19.30, vecka 18 - 23 och 33 - 37
Söndagar 10.00 - 11.30, vecka 18 - 23 och 33 - 37

Grupper och träningstider
Vi försöker så långt det går att placera de som varit med förut i samma grupper. I varje grupp är det 10 - 14 barn och de som varit med i träning tidigare, har förtur. För att se gruppindelning och träningstider, klicka här. (ej klart än)

Träning
Golfträningen leds av våra ledarutbildade juniorer, samt föräldrar, och vi utgår från materialet Golfäventyret. Vi tränar på alla golfens slag, gör olika övningar och spelar golf på bana under våra träningspass. Alla barn i knatte får varsitt golfäventyrethäfte att ha i golfbagen.
Om du behöver byta träningsdag vänligen ta kontakt med tranare@viksjogk.se så försöker vi lösa det på bästa möjliga sätt.

Glöm inte att ha med kläder efter väder, vi är ute även om det regnar, samt vatten och frukt till pausen i träningen.

Spelpass
Ett spelpass ingår i träningsavgiften och sker en gång i veckan under träningsveckorna. Då spelar man antingen 30-banan, 50-banan eller på 9-hålsbanan. Spelpassen leds av medföljande förälder och genomförs på lördagar med start kl. 8.30.

Anmälan görs direkt till shopen eller på mejl till tranare@viksjogk.se senast på torsdagen före spelpasset.

Träningsmedlemskap
Alla Knattar i träning behöver ha ett träningsmedlemskap i Viksjö GK som ger rätt att spela 30-banan, 50-banan och 9-hålsbanan (mot greenfee). Medlemskapet betalas i samband med träningsavgiften. För att skaffa fullvärdigt medlemskap, där man får spela fritt på de stora banorna, vänligen kontakta kansli@viksjogk.se.

Avgift Knatteträning 2022:

1. Träningsavgift + träningsmedlemskap: 1995 kr
  2. Träningsavgift: 1695 kr (för de som har fullvärdigt medlemskap i Viksjö GK)

Sista anmälan är 3 april.

Nya Knattar
Som ny Knatte på Viksjö GK har du möjlighet att få tillbaka en del av anmälningsavgiften om du väljer att inte fortsätta efter:
1:a tillfället betald avgift - 100 kr
2:a tillfället betald avgift - 150 kr
Exempel: Har betalat träningsavgift + träningsmedlemskap på 1995 kr, få tillbaka 1895 kr om man väljer att inte fortsätta efter 1a tillfället, få tillbaka 1845 kr om man väljer att inte fortsätta efter 2a tillfället.

Informationsmöte
Allmän information om Knatteverksamheten är den 19/4 kl. 18.00-19.00

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

SOMMARLÄGER 13-15 juni

Varje år har vi på Viksjö GK ett sommarläger, för de mellan 8 - 14 år, efter att vårens träningar är slut. Lägret pågår under 3 dagar. Vi tränar på golfens alla slag, gör olika övningar, spelar och har kul tillsammans. Under sista dagen spelar alla juniorer på klubben Teen cup. Den spelas på 30-banan, 50-banan, 100-banan, 9-hålsbanan och 18-hålsbanan, beroende på vilken nivå man är på. Avgiften till sommarlägret betalas separat när anmälan kommer ut. Mer information och anmälan hittar du här

Vill du hjälpa till och vara ledare? Klicka Här>>>

Varmt välkomna till träning med glädje, gemenskap & uppmuntran!