Knatte 8-11 år

På Viksjö golfklubb är du knatte mellan 8 - 11 års ålder och här kan du läsa mer om verksamheten. Varmt välkommen!

Knattegrupperna tränar 1 gång i veckan under 1,5 timme och träningen pågår:
Söndagar                                 v. 17 – 22, v. 31 - 36  kl. 10.00 - 11.30
Måndagar, tisdagar & onsdagar  v. 18 – 23, v. 32 - 37  kl. 18.00 - 19.30

Grupper och träningstider
Vi försöker så långt det går att placera de som varit med förut i samma grupper. I varje grupp är det 10 - 14 barn och de som varit med i träning tidigare, har förtur. För att se gruppindelning och träningstider, klicka här.

Träning
Golfträningen leds av våra ledarutbildade juniorer, samt föräldrar, och vi utgår från materialet Golfäventyret. Vi tränar på alla golfens slag, gör olika övningar och spelar golf på bana under våra träningspass. Alla barn i knatte får varsitt golfäventyrethäfte att ha i golfbagen. Det finns möjlighet till träning en gång till i veckan, vänligen se avsnittet om Knatte+.
Om du behöver byta träningsdag vänligen ta kontakt med tranare@viksjogk.se så försöker vi lösa det på bästa möjliga sätt.

Glöm inte att ha med kläder efter väder, vi är ute även om det regnar, samt vatten och frukt till pausen i träningen.

Spelpass
Ett spelpass ingår i träningsavgiften och sker en gång i veckan. Då spelar man antingen 30-banan, 50-banan eller på 9-hålsbanan. Spelpassen leds av medföljande förälder och genomförs på lördagar med start kl. 8.30.

Under våren och hösten kommer vi att hålla i fyra organiserade spelträningar från klubbens sida. Där kommer alla oavsett om man har hcp eller inte få spela på 9-hålsbanan och vi kommer spela 6 hål. Datum för de spelpassen ser du nedan:

Vår
22 maj & 5 juni

Höst
21 augusti & 4 september

Anmälan till dessa spelpass görs separat här

Träningsmedlemskap
Alla Knattar i träning behöver ha ett träningsmedlemskap i Viksjö GK som ger rätt att spela 30-banan, 50-banan och 9-hålsbanan (mot greenfee). Medlemskapet betalas i samband med träningsavgiften. För att skaffa fullvärdigt medlemskap, där man får spela fritt på de stora banorna, vänligen kontakta kansli@viksjogk.se.

Avgift Knatteträning 2021:

1. Träningsavgift + träningsmedlemskap: 1995 kr
  2. Träningsavgift: 1695 kr (för de som har fullvärdigt medlemskap i Viksjö GK)

Sista anmälan är 9 april.

Informationsmöte
Allmän information om Knatteverksamheten är den 27/4 kl. 18.00-19.00

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

SOMMARLÄGER

Varje år har vi på Viksjö GK ett sommarläger, för de mellan 8 - 14 år, efter att vårens träningar är slut. Lägret pågår under fyra dagar med start, söndag vecka 23. Vi tränar på golfens alla slag, gör olika övningar, spelar och har kul tillsammans. Under sista dagen spelar alla juniorer på klubben Teen cup. Den spelas på 30-banan, 50-banan, 100-banan, 9-hålsbanan och 18-hålsbanan, beroende på vilken nivå man är på. Avgiften till sommarlägret betalas separat när anmälan kommer ut. Mer information och anmälan hittar du här

Vill du hjälpa till och vara ledare? Klicka Här>>>

Varmt välkomna till träning med glädje, gemenskap & uppmuntran!