Golftjej Viksjö

Hitta fler tjejer att spela och träna med!

Golftjej Viksjö är en satsning för tjejer som vill spela mer golf och hitta andra golfkompisar. Syftet med satsningen är att golfklubben ska bli en trygg miljö där gemenskap mellan varandra är grunden.

Aktiviteterna riktar sig till de som är 8 - 16 år och medlemmar i Viksjö GK. Golftjej Viksjö är kompletterande verksamhet för att skapa bättre relationer mellan de tjejer som finns i klubben. Under säsongen 2021 kommer golfklubben erbjuda fyra träffar, där föräldrar och ledare tillsammans med tränare Sandra Brink kommer stå för innehållet. Har ni fler frågor om Golftjej Viksjö eller träffarna är det bara att ta kontakt så hjälper vi gärna till.

Golftjej Viksjö hålls på följande datum 2021:

Träff 1 – 9 maj kl. 13.00 – 16.00 – Spelträff

Träff 2 – 29 maj kl. 14.00 – 17.00

Träff 3 – 8 augusti kl. 13.00 – 16.00

Träff 4 – 26 september kl. 14.00 – 17.00 – Spelträff och avslutning

Anmälan görs här och läs gärna mer om innehållet i dokumentet nedan.
OBS! Om du ej vet om du kan i höst eller liknande, anmäl dig gärna då det går bra att avanmäla sig till sandra.brink@viksjogk.se.

Vi som tränare tycker det vore superkul att ha med fler enaggerad föräldrar. Vi vet att träffar och träningar blir bättre när det finns extra stöd och det är även väldigt uppskattat bland tjejerna.
Kan du vara med på någon träff och hjälpa till? Anmäl även detta i formuläret.

Hoppas vi ses där!

Varma hälsningar, tränarna på Viksjö GK