Paragolf

Viksjö GK är en golfklubb med stor barn- och ungdomsverksamhet och vi brinner för att hela tiden utveckla den. Som ett led i det arbetet vill vi att fler ska få möjligheten att testa på och utöva vår fantastiska idrott. Varmt välkommen till vår Paragolfverksamhet. Idag innefattar paragolfgruppen fyra spelare, men vi vill bli fler.

Målgrupp:                                     Personer med rörelsenedsättning, NPF och intellektuell funktionsnedsättning

Ålder:                                              6 – 18 år

Idrottshjälpmedel:                     Ordnar deltagaren själv (vanlig rullstol går bra att använda till en början)

Ledsagare/assistans:                Ordnar deltagaren själv

Vi tränade under 2020 på Viksjö golfklubb vid följande tider

v. 19 – 24        tisdagar       19.30 – 20.30

v. 33 – 38        tisdagar       19.00 – 20.00

Tiderna kommer troligtvis att bli ungefär likadana under 2021. Träningen håller golftränaren Therése Larsson i och den är kostnadsfri.
Det finns golfklubbor att låna på plats. Anmälan görs till mejladressen nedan senast 10 april.

Vid frågor, kontakta Therése Larsson på Viksjö golfklubb via mejl therese.larsson@viksjogk.se eller på telefon 070-5088201.