Paragolf

Viksjö GK är en golfklubb med stor barn- och ungdomsverksamhet och vi brinner för att hela tiden utveckla den. Som ett led i det arbetet vill vi att fler ska få möjligheten att testa på och utöva vår fantastiska idrott. Varmt välkommen till vår Paragolfverksamhet. Idag innefattar paragolfgruppen fyra spelare, men vi vill bli fler.

Målgrupp:                                     Personer med rörelsenedsättning, NPF och intellektuell funktionsnedsättning

Ålder:                                              8 – 18 år

Idrottshjälpmedel:                     Ordnar deltagaren själv (vanlig rullstol går bra att använda till en början)

Ledsagare/assistans:                Ordnar deltagaren själv

Vi tränade under 2021 på Viksjö golfklubb vid följande tider

v. 19 – 24        tisdagar       18.00 – 19.00

v. 32 – 37        tisdagar       17.30 – 18.30

Troligvis kommer dagen för Paragolfgruppen att byta dag för att bättre passa in bland övriga grupper som tränar.

Paragolfträningen håller golftränaren Philip Robinson i och är kostnadsfri första året därefter kostar den 995 kr.
Det finns golfklubbor att låna på plats. Anmälan görs till mejladressen nedan senast 10 april och då får man en länk till betalsida för träningen.

Vid frågor, kontakta Philip Robinson på Viksjö golfklubb via mejl philip@viksjogk.se