Golfkul 6-7 år

Vad roligt att du har hittat hit!
Här kan du läsa mer om hur upplägget för barn i åldern 6-7 år, barn födda 2012-2013, ser ut på Viksjö GK:

Träning Golfkul
Du som är 6-7 år är Golfkulare på Viksjö GK. I Golfkul är leken i centrum!
Träningsdagar för Golfkul är på söndagar klockan 8.30 - 10.00 V 18 - 23 och V 32 - 37 eller onsdagar mellan klockan 18.00 - 19.30 V 19 - 24 och V 33 - 38.
All Golfkulträning sker på Stora Övningsfältet vid parkeringen. Samlingen sker vid röda huset, gamla kiosken, i direkt anslutning till övningsfältet.
Utöver ett ordinarie träningspass ingår ett spelpass på lördagar mellan klockan 9.00-10.30.
All träning för Golfkul leds av föräldrar och utgår från Svenska Golfförbundets bok Golfäventyret. Alla Golfkulare i träning får en bok.
I Golfkul har vi även Teen Cup Dagläger med grillning. Datum för detta presenteras på infomötet och separat anmälan skickas ut några veckor innan

Ett medlemskap ingår i träningsavgiften och det ger rätt att spela gratis på vår 30- och 50-bana på Stora Övningsfältet.

Föräldrar som är med och leder träningen utbildas i Golfens Ledarutbildning steg 1 och får även intern utbildning på klubben. Alla Golfkulare i träning på Viksjö GK har oavsett medlemskap alltid rätt att spela fritt på vår 30- och 50-bana på stora övningsfältet. Om man vill bygga sina egna finns material till dessa i boden vid stora övningsfältet och kan lånas av föräldrar när ni vill träna med barnen utanför ordinarie träning. Boken Golfäventyret förklarar tydligt hur banan ska ställas upp och även hur enkla övningar kan genomföras. De klubbor som behövs är j7, pw och en putter.

LÄRGRUPPER 2019
Onsdag 10 april kl. 18.00
Onsdag 23 april kl. 18.00

Golfens Ledarutbildning 1 Praktik (GL 1)
Onsdag 1 maj kl. 9.30-15.30 inklusive lunch.

SPELPASS
Förutom ordinarie träning ingår fyra spelpass på våren och fyra spelpass på hösten för Golfkularna. Spelpassen är på Stora Övningsfältet på lördagar klockan 9.00-10.00. Denna träning leds av föräldrar tillsammans med sina barn.

Vill du hjälpa till och vara ledare? Klicka Här>>>

INFORMATIONSMÖTE/FÖRÄLDRAMÖTE
2019 är föräldramötet torsdagen den 2 maj kl 18:00 - 19:00 i klubbhuset på Viksjö GK. Under mötet får ni information om säsongens verksamhet, träffa ledare och får reda på gruppindelningen. En del nya grupper kommer att behöva nya ledare så om du vill vara med som ledare anmäl gärna ert intresse.

MEDLEMSKAP I GOLFKLUBBEN
Alla Golfkulare i träning kommer att ha ett träningsmedlemskap i Viksjö GK. Klubben har olika kategorier som kan vara lämpliga för ditt barn. Vi kommer att informera om dessa på mötet.

TÄNK PÅ: att barnen alltid har "kläder för väder". Aktiviteterna är utomhus. Se även till att barnen har med vattenflaska, frukt och att de har fått i sig lite energi innan de kommer till träningen

Välkomna!

Varmt välkomna till träning med glädje, gemenskap & uppmuntran!