Juniorläger 2019

Anmälan till Juniorläger 2019

Anmäl dig till vårt läger för dig från 12 års ålder!
Även juniorer från 10 års ålder med officiellt hcp är välkomna.

Boka in 19 juni (Teen Cup) samt 1 -3 juli. Då har vi nämligen juniorläger på Viksjö GK!
Tränare är i första hand våra elitspelare men även våra PGA tränare Per och Philip kommer givetivis att vara med. Vi kommer att dela in juniorerna i dels åldersgrupper och dels utefter nivå. Detta för att alla ska få utveckling och utmaningar på den nivå man befinner sig!
Det betyder att man kan ha olika träningskompisar olika dagar. Vi tycker det är viktigt att lära känna många kompisar för att alltid ha någon att träna med på klubben. Trivsel och trygghet gör att klubben blir en plats att hänga på. För dem som vill finns möjlighet att önska att vara i samma grupp som en kompis. Det kommer vi att ta hänsyn till när vi planerar grupperna. Skriv in önskemål om kompis under övriga upplysningar!

Datum för lägret är den 19 juni (Teen Cup) samt 1 - 3 juli kl. 9.00-15.00:

Information om lägret:

19 juni (Teen Cup)
Lägret börjar med Teen Cup på Viksjö GK den 19 juni. Teen Cup är en del av Sommarlägret men kan även spelas separat (se nedan).
Juniorerna spelar Teen Cup på den bana där de handicap- och mognadsmässigt hör hemma. Efter avslutad rond serveras det lunch. Efter lunchen beger vi oss till stora övningsfältet där vi kommer att ha diplomutdelning och bjuda på fika. För dem som vill, finns möjlighet att vara med på diverse roliga aktiviteter. Föräldrar är välkomna från klockan två!

OBS! Anmälan till Teen cup sker separat via golf.se och min golf.

1 -3 juli lägret fortsätter...
Sommarlägret fortsätter sedan måndagen den 1 juli och slutar onsdagen 3 juli. Vi samlas varje morgon utanför entren till klubbhuset. Där möter dagens tränare upp och efter upprop går grupperna till respektive övningsområde för att gå igenom dagens övningar. Dagarna består av träningsmoment i olika delar av spelet såsom järnslag, driver, bunker, putt etc. Lunchen äter vi tillsammans i klubbens restaurang och fortsätter sedan träningen på eftermiddagen. Varje för- och eftermiddag serveras det mellanmål. Ta gärna med en egen frukt, då dagarna är långa och energin kan behöva fyllas på lite extra.

Det kommer att finnas ett antal spelpass bokade från kl 15.30 för de juniorer som vill gå ett varv efter lägret. Passen måste bokas senast kl. 12.00 samma dag.

Priset för 3 lägerdagar och Teen Cupdagen är:
1 480 kr
(medlem i Viksjö GK eller Järfälla GK)
1 990 kr (medlem i annan golfklubb)

250 kr Junior upp till 13 år som endast vill spela Teen Cup onsdagen den 19 juni
Ett alternativ för dig som är medlem i Viksjö GK, fyller 13 år under 2019 och har lägst hcp 36 och vill spela Teen Cup klubbkval men inte kan vara med på lägret. Teen Cup är en heldagsaktivitet med tävling och gemensam avslutning på Stora Övningsfältet. Dagen slutar kl. 15.00. Tröja ingår ej i priset.

Tänk på:
Vi kommer att vara ute så ta med "kläder för väder". En påse med extrakläder kan vara bra att ta med första dagen. Det finns möjlighet att förvara dem på klubben under lägerdagarna.
Ta även med vattenflaska och alla klubbor till varje lägerdag.
En extra frukt kan vara bra att ha i bagen om magen börjar kurra.

OBS! Sista anmälningsdag är den 9 juni.
Vid överanmälningar har medlemmar i Viksjö GK eller Järfälla GK förtur så länge de har anmält sig inom utsatt anmälningstid.

Kom, träffas och trivs på Viksjö Golfklubb!

För mer information och frågor kontakta oss:

Fjällens Gård
17545 Järfälla
08-580 580 313 80

Gör din anmälan

Betalning - Juniorläger 2019

Namn Antal Enhetspris Summa
Sommarsläger (medlem i Viksjö GK eller Järfälla GK) 1 1480 kr 1480 kr
Moms: 0 kr
Totalt: 1480 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.

Fjällens Gård 17545 Järfälla