Bli medlem i en golfklubb i Järfälla!
Nu får du chansen att bli medlem i en golfklubb i Järfälla med spelmöjlighet på Viksjö Golfklubb! Med ditt medlemskap kan du även gästspela på övriga banor i Sverige. Ev. spel- och hcp-restriktioner varierar från bana till bana.

Järfälla Golfklubb invaldes som medlem i Svenska Golfförbundet hösten 2005 och innehar sedan december 2007 ett fullvärdigt medlemskap, M1 i SGF. Syftet är att ge fler golfare i Norr/Västerort möjlighet till ett medlemskap i närheten av där de bor. Spelrätt erbjuds i första hand på Viksjö GKs 9-hålsbana. Spelrätten avser reducerad greenfee, antingen via dagsgreenfee eller årsgreenfee.

Medlemsavgift
Medlemsavgiften för 2019 är 1.200 kr för seniorer fr.o.m. 22 år  och endast 650 kr för juniorer t.o.m. 21 år. OBS! Ingen inträdesavgift eller medlemslån. Medlem har rätt att utnyttja Viksjö Golfklubbs övningsområden (2 puttinggreener och 2 pitchinggreener), klubbhus och omklädningsrum utan extra kostnad.

Antal medlemmar
Intresset för Järfälla Golfklubb är stabilt. Ca 1.000 personer är f.n. medlemmar i klubben. För 2019 gäller att det finns plats för 1.200 medlemmar varav 240 st juniorer.

Utbildningsverksamhet
Medlemmar i Järfälla GK erbjudes möjlighet till både nybörjar- och vidareutbildning av auktoriserade tränare.

Vill du bli medlem klickar du här >>>

OBS! Ett medlemskap i Järfälla Golfklubb ger ingen förtur till medlemskap i Viksjö Golfklubb. Däremot finns ett nära samarbete mellan klubbarna och en ambition att göra medlemskapet i Järfälla Golfklubb attraktivt på olika sätt.

Välkommen med din ansökan som medlem i Järfälla Golfklubb!