Golftjej Viksjö 2021

Hitta fler tjejer att spela och träna med!

Vad är Golftjej Viksjö?
Golftjej Viksjö är en satsning för tjejer som vill spela mer golf och hitta andra golfkompisar. Syftet med satsningen är att golfklubben ska bli en trygg miljö där gemenskap mellan varandra är grunden.

Aktiviteterna riktar sig till de som är 8 - 16 år och medlemmar i Viksjö GK. Golftjej Viksjö är kompletterande verksamhet för att skapa bättre relationer mellan de tjejer som finns i klubben. Under säsongen 2021 kommer golfklubben erbjuda fyra träffar, där föräldrar och ledare tillsammans med tränare Sandra Brink kommer stå för innehållet. Har ni fler frågor om Golftjej Viksjö eller träffarna är det bara att ta kontakt så hjälper vi gärna till.

Golftjej Viksjö hålls på följande datum 2021:

Träff 4 – 26 september kl. 14.00 – 17.00 – Spelträff och avslutning

Nu är det endast en golftjej Viksjö träff kvar för detta år och vi avslutar med en kul scramble-tävling mellan föräldrar och tjejerna på 9-hålsbanan. Tjejerna kommer blandas i olika lag och likaså föräldrarna som vill delta. Spelformen scramble är en kul och lätt spelform där alla spelare får slå och man väljer det bästa slaget. Därefter får alla spelar i bollen slå från det slaget man valt som är bäst och så fortsätter det för varje slag och varje hål. I slutändan har laget fått ihop en gemensam score som lämnas in. Tanken är att föräldrarna och tjejerna tävlar mot varandra.

Det vore super kul att se så många som möjligt delta på denna avslutningsaktivitet och alla föräldrar (oavsett hcp) är varmt välkomna att delta! Anmälan görs via länken nedan och där kan man ange om endast junioren kommer men även om förälder/föräldrar vill delta. Efter tävlingen blir det lite avslutning och aktivitet för att runda av säsongen. Jag vill även påminna om vår vinterträning som drar igång efter säsongen, anmälning till detta kommer inom kort.

Hör av er om ni har ytterligare frågor eller funderingar!

Varma hälsningar, Sandra Brink

Viksjö Golfklubb