Swingbuddy

SwingBuddy är ett verktyg som hjälper dig att utvecklas som golfspelare, helt digitalt förstås! Appen sammankopplar dig med våra golftränare och du får direkt feedback på din svingteknik och massa mer. 

Det är enkelt att komma igång och börja använda SwingBuddy. Verktyget är modernt och innovativt och utvecklas ständigt med ny funktionalitet för att tillgodose era önskemål. Vår strävan är att färre bollar hamnar i skog och vattenhinder, utan istället på fairways och greener

Allt du behöver i en enda app!

  • Ladda ned appen och kör igång. Det viktiga funktionerna finns att tillgå i SwingBuddy och du behöver inte växla mellan olika system.
  • Du får ett anpassat verktyg för att filma din golfsving och beskriva dina utmaningar. Skicka materialet, med ett knapptryck, till din eller golftränare. Sedan är det bara att invänta en ping i mobilen för att ta del av golftränarens analys
  • Betala tryggt och enkelt med Stripe.

 

Enkelt att komma igång!

Det är enkelt att komma igång med SwingBuddy. Ladda ned appen och skapa din tränarprofil. Efter att du verifierats av SwingBuddy är du redo att ta emot förfrågningar från dina befintliga eller nya kunder. Vi värdesätter relationen med dig och finns alltid tillhands för att du ska få ut maximal effekt av verktyget.