Demodag Callaway 28 september

Den 28 september mellan kl 15.00-19.00 kommer Callaway på besök. Callaway släpper i september Apex Pro Series ’24 – en helt nydesignad familj som innehåller Apex Pro, Apex CB, Apex MB och Apex UT i järnkategorin, samt en utilitymodell i Apex UW. Samtliga klubbor kan kombineras med andra modeller i serien för att tillfredsställa alla spelares olika smak och behov.

Apex Pro
Ett järn för golfare med lågt till medelhögt hcp som vill ha ett ”distance iron” med förlåtande egenskaper, designat för den bättre spelaren. Huvudet är gjort av en mjukare metall och mikrosfärer av uretan förbättrar känslan medan den ihåliga konstruktionen hos de långa järnen (3-5) hjälper till att öka bollhastigheten.

Apex CB/MB
Apex CB 24 är en cavityback designad för tourproffs och elitspelare som vill ha ett järn som de kan skruva bollen med och kontrollera dess flykt. Både Apex MB och Apex CB har solida huvud smidda av 1025 kolstål. Apex CB och Apex MB har båda progressiv tyngdpunktspositionering. Extra massa är placerad lågt i huvudena på de långa järnen för att underlätta högre slag men tyngdpunkten flyttas successivt upp i huvudet genom mellan- och korta järn för att åstadkomma en lägre, mer penetrerande bollflykt. Apex CB har en lätt perimeterviktning tack vare sin cavityback-design, medan Apex MB är ett ett rent musclebackblad i modern design. Bladet är kompakt och har praktiskt taget ingen offset att tala om samt en mycket tunn överlinje. En dynamisk suldesign ger effektivare gräsinteraktion, förbättrade möjligheter att skapa slag och en klassisk känsla.

 

Kontaktinformation

Philip Lindsjöö
070-426 29 60

Gör din anmälan