Demodag Taylor Made 20 april

Torsdagen den 20 mars så kommer Taylor Made på besök. Passa på att boka in dig på en tid mellan kl. 15.00 - 19:00 för en custom fitting med deras nya serie Stealth 2.

Standardmodellen Stealth 2 är den första drivern i TaylorMades historia där inget annat material överstiger den volym av kolfiber som använts i huvudet – där de externa stålvikterna och den främre ramen i titan med skaftinfästningen är de enda delarna som inte tillverkats i kolfiber.

Jämfört med föregående generation av Stealth används hela 75 procent mer kolfiber i  Stealth 2 Plus samtidigt som mängden nästan dubblats i Stealth 2 och Stealth 2 HD. Ett bärande skäl till detta är att kolfiber är lättare än exempelvis titan och stål, vilket frigör vikt som kan ompositioneras för att öka huvudets förlåtande egenskaper. Enligt TaylorMades egna uppgifter har MOI-värdet i Stealth 2 Plus ökat med nio procent mot föregående modell. 

Kontaktinformation

Philip Lindsjöö
070-426 29 60

TaylorMade etablerade sin verksamhet 1979 när golfutrustningsförsäljaren Gary Adams uppfann en 12-graders driver gjuten av rostfritt stål – den första av sitt slag. Än idag fortsätter TaylorMade att driva utvecklingen av design och teknik framåt. Introduktionen av Twist Face-teknologin 2018 är bara ett exempel som visar varför företagets golfklubbor blivit så populära, och en av anledningarna till att så många golfare varje år attraheras av företagets drivers. Företagets målsättning har alltid varit densamma, att skapa de bästa golfprodukterna i världen.

Gör din anmälan