Demodag PING 13 juni

Demodag PING 13 juni

Tisdagen den 13 juni så kommer PING på besök. Passa på att boka in dig på en tid mellan kl. 15.00-19.00 för en custom fitting med deras nya serie G430.

PING G430 nådde ut på de största tourerna redan under oktober månad, då modellen även lanserades officiellt i Australien. När den slutligen nu dyker upp i Europa och USA har den redan två segrar på PGA Tour i ryggen, där G430 LST fanns i bagarna hos Keegan Bradley samt Seamus Power i Zozo Championship och Butterfield Bermuda Championship.

Övergripande har PINGs ingenjörsteam lagt stor omsorg vid att förbättra ljudet, som genom huvudets nya interna balkstruktur framstår som mer dämpat än i föregående G425. De främsta prestandaförbättringarna kopplade till bollhastigheten återfinns i den nydesignade tunna träffytan med varierande tjocklek. Denna har också begåvats med den kurvade spinsistency-designen som fanns på träffytorna hos hybrider och fairwaywoods i G425-familjen, som främjar jämnare spinntal och bollhastighet vid slag som letar sig utanför mittpunkten.

Närspel

Vi kommer även denna dagen att fokusera på närspel. Rätt wedgar och rätt putter i bagen är extremt viktigt. Dessa slag är väldgt viktiga för din score. Så se till att du inte bara har rätt driver eller järn. Wedgar och putter är minst lika viktigt. Vill du boka en tid för att prova ut rätt putter eller wedgar så kontakta shopen. 08-580 313 00 eller shop@viksjogk.se

Kontaktinformation

Philip Lindsjöö
070 - 426 29 60

Gör din anmälan