Demodag PING 25 februari

Lördagen den 25 februari så kommer PING på besök. Passa på att boka in dig på en tid mellan kl. 11.00-15.00 för en custom fitting med deras nya serie G430

PING G430 nådde ut på de största tourerna redan under oktober månad, då modellen även lanserades officiellt i Australien. När den slutligen nu dyker upp i Europa och USA har den redan två segrar på PGA Tour i ryggen, där G430 LST fanns i bagarna hos Keegan Bradley samt Seamus Power i Zozo Championship och Butterfield Bermuda Championship.

Övergripande har PINGs ingenjörsteam lagt stor omsorg vid att förbättra ljudet, som genom huvudets nya interna balkstruktur framstår som mer dämpat än i föregående G425. De främsta prestandaförbättringarna kopplade till bollhastigheten återfinns i den nydesignade tunna träffytan med varierande tjocklek. Denna har också begåvats med den kurvade spinsistency-designen som fanns på träffytorna hos hybrider och fairwaywoods i G425-familjen, som främjar jämnare spinntal och bollhastighet vid slag som letar sig utanför mittpunkten.

Kontaktinformation

Philip Lindsjöö
070-426 29 60

Gör din anmälan