Demodag med Taylor Made 17/5 kl. 15-19

TaylorMade Sim 2 Max har en uppdaterarad konstruktion som ger en ökad stabilitet med en sula helt i kolfiber som gör att vikt kan omfördelas. Har försetts med den innovativa Forged Ring-konstruktionen som är tillverkad i hållfast aluminium och löper som en ram runt kolfibersulan. Detta gör att vikten kan placeras på ställen i klubbhuvudet där den gör drivern både stabil och förlåtande.

I Sim 2 Max har TaylorMade utvecklat och samlat flera av sina beprövade teknologier för få längd, perfekt bollflykt och förlåtande egenskaper att kombineras på bästa sätt. Med en låg tyngdpunkt i klubbhuvudet så hjälper Sim 2 Max dig även vid de sämre träffar och kan samtidigt leverera både den längd och höjd som behövs för en optimal bollflykt. Träffytan är producerad med ett dämpningssystem som är ger en mjuk känsla likt en smidd klubba vid bollträff och minskar vibrationen.

I Sim-familjen så är Sim Max Os den modellen som vänder sig till golfare som söker ett spelförbättrande järnset med mjuk träffkänsla. Sim Max Os (Os står för oversize) har en större sweetspot jämfört med Sim

Tänk på att vi under rådande omständigheter endast tar emot bokade personer på våra demodagar. Bokning görs via formuläret nedan.

.

Gör din anmälan