Demodag med Cobra 26/11 kl. 17.00-20.00

Demodag 26 november kl. 17.00-20.00

Cobra har precis släppt en ny spännande nyhet nämligen Cobra King tour MIM. Detta är en järnklubba som är mycket läcker i sitt utseende och gjord för att skapa den ultimata mjuka känslan när du slår till bollen. Cobra king tour MIM riktar sig mot dig med hcp 15 och neråt och som önskar en klubba med mjuk känsla och en konsekvent bollflykt.

Vad är då MIM:

MIM är en ny teknik Cobra använder för att bygga denna golfklubba. MIM står för Metal Injection Molding. Vanligtvis när man gör golfklubbor smälter man ner metall för att sedan gjuta den.

När man använder sig av den nya MIM teknologin så smälter man ner metallen till ett pulver och mixar det tillsammans med ett speciellt vax. Dessa två komponenter injiceras sedan i maskinen under extremt högt tryck och värms upp till 1 340 grader Celsius. Då försvinner vaxet och metallen kommer ihop. Detta resulterar en golfklubba med högsta precision och extremt mjuk skön känsla.

Boka din tid för utprovning av Cobra King tour MIM om du vill känns på nästa nivå av mjukhet och känsla i en golfklubba.

Vi kör demodag på Viksjö Golfklubb torsdagen den 26/11 mellan klockan 17:00 och 20:00.

Varmt välkommen!

Tänk på att vi under rådande omständigheter endast tar emot bokade personer på våra demodagar. Bokning görs via formuläret nedan.

Shopen

.