Demodag med Titleist 13/3 i studion på Viksjö GK

Viksjö Golfklubb tillsammans med Titleist välkomnar alla medlemmar till demodag 13 marskl. 15.00-19.00 i vår studio!

TS står för "Titleist Speed" och Titleist nya Speed Chassi-teknologi innehåller en rad innovationer för att maximera bollhastighet och ge mer längd. Den supertunna kronan i titan innebär att vikt har kunnat omfördelas för att skapa den lägsta tyngdpunkten i en Titleistdriver någonsin. Träffytan med variabel tjocklek har gjorts ännu tunnare för mer bollhastighet och ökade förlåtande egenskaper.

SureFit-hoseln ger spelaren möjlighet att själv ställa om loft, lie-vinkel samt om huvudet skall vara stängt eller öppet.

För att få chansen att testa Titleist så behöver du boka en tid! Vill du prova både järn och metalwoods så behöver du boka in två tider efter varandra.

Magnus Österlund

Gör din anmälan