Demodag med Cobra 26/11 Viksjö GK

Shopen  tillsammans med Cobra välkomnar alla medlemmar till demodag 26 november kl. 17.00-20.00 i studion på Viksjö GK. Cobra har nu i november släpt två stycken intressanta nyheter.

Cobra Tec
Cobra introducerar nästa generation av King Forged Tec-järnklubbor, med ett traditionellt utseende med en ihålig design för mjukare känsla och förbättrad kraft som föredras av bättre spelare. Ett ihåligt hålrum som man har tillfört med energigivande skum som finjusterar akustik och skapar en mjukare känsla som bättre spelare önskar samtidigt som de är förslutet av en tunn Pwrshell-träffyta för ökade bollhastigheter. En tungstensvikt som är placerad i tå centrerar tyngdpunkten bakom träffzonen för att maximera avståndet och öka precisionen, även på träffar utanför centrum. King Forged Tec kommer med innovativa Cobra Connect-teknologin som låter dig analysera ditt spel och dina längder i Arccos Caddy-appen.

Cobra T-rail
Den innovativa designen av T-rail kombinerar en ihålig, järnhybridkonstruktion i 4-PW med en 4-hybrid för att göra en 7-delad uppsättning för maximal förlåtelse, hög bollbana och förbättrat gap genom uppsättningen. Tillsammans med rails som sitter på sulan under klubbhuvudet tillför det en lättare gräsintegration, vilket gör att klubban glider lättare genom gräset vid tyngre träffar.

Kom och prova nya Cobra Tec och T-rail

Gör din anmälan