Vinterträning Knatte 2017-2018 Viksjö GK

Äntligen golf igen!

Barkarby Golfhall
Anmälan till inomhusträningen är i full gång och det finns ett fåtal platser kvar.
All Knatteträning sker på lördagar under en timme i Barkarby Golfhall/Komethallen.
Träningen pågår under en timme och det finns 2 träningstider att välja på, klockan 10.00- 11.00(1 plats kvar) eller klockan 11.00-12.00(2 platser kvar).
Knatteträningen leds av Oliver Möllenhoff, Emilia Manntz och Rebecca Brink.
Träningen pågår mellan V 47 - 50 och 3 - 13 med uppehåll V 8 - 9 för sportlov, alltså vid 13 tillfällen.

Träningen är öppen för dig som är född 2006-2010.

Sista anmälningsdag är 13 november.

Att tänka på inför varje pass:
Kom i tid. Passen pågår i 60 min. Ta med golfklubbor, bra skor (typ löpskor eller annan idrottssko) och vatten.

Vi träffas alltid på nedervåningen i golfhallen på puttinggreen. (När ni kommer in i golfhallen, gå vänster och nedför trappan.)

Träning två dagar i veckan
I år finns  möjlighet att som Knatte träna  två dagar i veckan! Det ena passet är med gruppen du valt ovan och det andra är en fast tid med dig som förälder som ansvarig. Mattor är bokade varje vecka och du betalar enbart för matthyran. Det andra träningspasset är på söndagar mellan klockan 17.00-18.00

Denna träning sker alltså utan uttalad ledare och för att passet ska bli av är det en förutsättning att du som förälder är med och ansvarar för ditt barn.

Vill du träna två dagar i veckan väljer du att betala 2 150 kr, då ingår gruppträningen och matthyran för pass två.

För frågor angående träningen kontakta vår tränare Philip Robinson på tranare@viksjogk.se

Välkomna till träning!

Viksjö Golfklubb

Gör din anmälan

Betalning - Vinterträning Knatte 2017-2018 Viksjö GK

Namn Antal Enhetspris Summa
1 träning/vecka 1 1550 kr 1550 kr
Moms: 0,0 kr
Totalt: 1550 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.